Sweeney Todd wegens succes verlengd

Sweeney Todd wegens succes verlengd

Sweeney Todd wegens succes verlengd
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling

De Sondheim-musical Sweeney Todd, die momenteel in theater Het Zonnehuis in Amsterdam te zien is, wordt verlengd. Door de aanhoudende vraag naar kaarten heeft producent Maarten Voogel van Stichting Zonnehuis Muziektheater besloten om extra voorstellingen aan het huidige speelschema toe te voegen op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni om 20.15 uur en op zondag 26 juni om 14.00 uur. Langer verlengen is helaas niet mogelijk i.v.m. volle agenda’s van cast & crew. De bloederige musical met René van Kooten, Vera Mann en Henk Poort in de hoofdrollen kreeg louter enthousiaste reacties van het publiek en enkel vier en vijf sterren recensies van de media.

Sweeney Todd

Sweeney Todd ging op 23 mei j.l. in première en vertelt over een onterecht veroordeelde barbier (Van Kooten) die terugkeert naar het 19de eeuwse Londen en op zoek is naar wraak. Zijn weg naar revanche leidt hem naar mevrouw Lovett (Mann), de eigenaresse van een slechtlopende bakkerswinkel. Ze komen tot een opmerkelijke samenwerking: hij vermoordt zijn klanten en zij verwerkt de lichamen in pasteitjes die gretig aftrek vinden.

De cast bestaat verder uit Henk Poort, Wil van der Meer, Marjolein Teepen, Michelle van de Ven, Mitch Wolterink, Luc Steegers, Martijn van Baardewijk, Thomas Kuipers, Willemien Dijkstra en April van Amelsvoort. Horror en humor gaan hand in hand in deze musical met muziek en liedteksten van Stephen Sondheim en een script van Hugh Wheeler. De originele regie is van Harold Prince. Sweeney Todd is in een vertaling en regie van Koen van Dijk nog t/m 26 juni 2016 exclusief te zien in het monumentale Zonnehuis in Amsterdam-Noord, net voorbij de NDSM-werf.

Sweeney Todd met succes verlengdVoorstelling Sweeney Todd

Horror en humor gaan hand in hand in deze musical met muziek en liedteksten van Stephen Sondheim en een script van Hugh Wheeler. De originele regie is van Harold Prince.

Lees meer over de voorstelling Sweeney Todd

Volkskrant ★★★★★
Trouw ★★★★★
NRC ★★★★
De Telegraaf ★★★★
Metro ★★★★
Het Parool ★★★★
HDC Media ★★★★
Dagblad van het Noorden ★★★★
Scènes ★★★★★
Theaterkrant ★★★★

www.sweeneytodd.amsterdam

Fotografie: Bob Bronshoff

Gerelateerde artikelen

Theater Het Zonnehuis AmsterdamHet Zonnehuis

Het Zonnehuis is een prachtige monumentale locatie gebouwd naar Amsterdamse Schoolstijl en een ontwerp van ir. Jacoba Mulder.

Lees meer overTheater Het Zonnehuis

Sweeney Todd wegens succes verlengd
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sort by:

Be the first to leave a review.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

 

Pin It on Pinterest

Deel pagina