Theater Terra – Ali Baba en de 40 rovers

Theater Terra - Ali Baba en de 40 rovers

Ali Baba ziet toevallig hoe een groep rovers hun grot vol met schatten opent met de toverspreuk ’Sesam, open u!’ Zodra ze wegrijden sluipt Ali Baba naar binnen en pakt wat goud. Als de rovers dit ontdekken, gaan ze op zoek…

Laat je betoveren door de sprookjesachtige wereld van 1001 nacht

Ali Baba en de 40 rovers is een van de bekendste en meest vertelde sprookjes ter wereld. Het verhaal komt uit de eeuwenoude Arabische sprookjes van 1001 nacht en Theater Terra heeft hier een compleet nieuwe familiemusical op gebaseerd.

Kom naar het theater en laat je betoveren door de sprookjesachtige wereld van 1001 nacht!

Cast

De voorstelling wordt gespeeld door vijf spelers, die verschillende dubbelrollen op zich nemen.

Sander de HeerSander de Heer

Na afgestudeerd te zijn aan de Hogeschool voor de Kunsten ‘Artibus’ in Utrecht (1982) was Sander in het theater onder andere te zien in voorstellingen van Theaterunie, Persona, het Amstel Toneel, Huis aan de Amstel, Oerisol en Hofplein Rotterdam.

Ook was hij te zien in de producties De Dinnerparty, Scrooge, Het kerstverhaal volgens…, Het Kind, Assepoester, Paul Vlaanderen, zijn solovoorstelling De Heer is los!, Lover of Loser en De Man die het wist. Op tv behoorde hij tot de vaste cast van Onderweg naar Morgen, Vrienden voor het leven, Jansen… Jansen en Goudkust en speelde hij rollen in onder andere de tv series Het zonnetje in huis, Kees & Co, Baantjer, All Stars, Flodder, Kladderadatsch en Lijn 32.

Sander werkte verder mee aan speelfilms, waaronder Resistance, Horror Vacui en Razend.

JullianJuliann Ubbergen

Juliann Ubbergen was te zien in de films Don, Skin, Alles Stroomt, Het leven uit een dag, Afblijven en Alleen maar nette mensen. Op tv was Juliann te zien in De Co-Assistent en Het Huis Anubis & de Vijf van het Magische Zwaard en daarnaast spreekt Juliann voor verschillende tv series stemmen in. In het theater was hij eerder te zien in Het Huis Anubis – het geheim van de verloren ziel en in de musical Lover of Loser.

DesiDesi van Doeveren

Desi studeerde aan de muziektheateracademie Codarts en was eerder te zien in de musicals Spring Awakening en HOME AGAIN. Bij Theater Terra was ze afgelopen seizoen te zien in de familiemusical Dribbel. Op tv was zij te zien als kandidaat in The Voice of Holland.

KoenKoen Iking

Koen studeerde in 2005 af aan de Franks Sanders Academie voor Musicaltheater en behaalde daarnaast de mastertitel Nederlandse Taal en Cultuur. In het theater was hij te zien in Een Rits te Ver, Vrouwenvlees, De Sprookjesboom op Reis, De Wonderlijke Sprookjesshow, Kikker en zijn Vriendjes, Grote Avonturen van Kleine Mol, Wonderlijke Reis van Mijnheer Prikkebeen, Woezel en Pip in de Tovertuin, Kikker, Klein Duimpje de Musical, Thomas de Stoomlocomotief, Os & Ezel, Niks Mis met Kerstmis, Woezel en Pip ‘Alles is fijn’ en Het kerstverhaal van Kleine Ezel.

Shaneequa-ThelissenShaneequa Thelissen

Shaneequa studeert aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater en was op televisie te zien in SpangaS, De Blauwe Bank en ‘t Schaep in Mokum.

Speellijst

Ali Baba en de 40 rovers is een prachtig verhaal, en zorgt ervoor dat het in het theater vooral voor de kinderen goed te volgen is. Het is een voorstelling met oosterse sferen. De familievoorstelling is geschikt voor iedereen. Van januari tot en met mei 2015 is de voorstelling te zien in verschillende theaters in Nederland en Vlaanderen.

Bron: TheaterTerra

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link