Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Thomas de Stoomlocomotief – Thomas en het Circus

Thomas de Stoomlocomotief - Thomas en het Circus

De rode loper kan worden uitgerold voor de allerjongste theaterliefhebbers want Thomas de Stoomlocomotief is terug! Het bekende blauwe stoomtreintje Thomas komt in de Nederlandse en Belgische theaters.

Thomas en het Circus

Thomas en het Circus is een vrolijke en muzikale voorstelling voor de allerkleinste en hun (groot)ouders. Na het succes van de theatershow Thomas en het Circus, is Thomas de Stoomlocomotief dit seizoen terug in het theater met een gloednieuwe musical ‘Thomas en het Circus’. Het hele station is in rep en roer, want het Circus komt naar de stad. De Dikke Controleur heeft zijn beste pak aangetrokken, het perron is geveegd en de treinen zijn gepoetst. Maar als blijkt dat de circuswagen niet op tijd kan zijn dreigt het hele feest niet door te gaan. Zal het Thomas en zijn vrienden Percy, Gordon en James lukken om het Circus toch op tijd naar de stad te krijgen?

Muzikale voorstelling

Thomas de Stoomlocomotief - Thomas en het CircusIn deze muzikale voorstelling van Van Hoorne Entertainment is voor de allerkleinste theaterbezoekers en hun (groot)ouders beleven Thomas, bekend van tv, en zijn vriendjes weer spannende en grappige avonturen. De levensgrote, rijdende treinen, vrolijke muziek en kleurrijke decors maken de voorstelling bijzonder geschikt voor de hele familie. Uiteraard komen alle bekende figuren uit de tv-serie voorbij, waaronder de Dikke Controleur, Thomas en zijn vrienden Percy, James en Gordon.

Na de voorstelling komen de acteurs naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet. Iedereen instappen, op volle kracht vooruit!

Speellijst Thomas en het Circus

Deze voorstelling is afgelopen. Kom verkleed als Thomas, machinist, dikke controleur of één van de andere figuren uit de Thomas serie naar het theater en doe mee aan de verkleedwedstrijd.

Schrijf je in bij de Thomasbalie en wie weet win jij een fantastische Thomas prijs!

Bron: Van Hoorne Entertainment