Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Van Velzen – Call It Luck – Theatertour

Van Velzen - Call It Luck - Theatertour

Met de theatertour ‘Call It Luck’ combineert het Van Velzen zijn eigen repertoire met Keniaanse souplesse. U zult verrast worden met kleine, ontroerende liedjes tot hele grote strijdliederen uiteraard met veel vocaal vuurwerk. Deze swingende theatershow stuurt je positief geladen weer naar huis.

Keniaanse Zangeressen

Van Velzen en zijn band trakteert u op een voorstelling met samen met drie prachtige Keniaanse zangeressen. Het beloofd een voorstelling te worden waar de energie van af spát. The Hibby GB’s, Jaya, Neema en Diana zijn stuk voor stuk zeer geliefde sterren in Kenia. Wie ze ziet bewegen kan nauwelijks stilzitten en bij horen van hun stemmen waan je je diep in Afrika.

Van Velzen in Afrika

Van Velzen ging op bezoek in Afrika. Daar werd Roel van Velzen uitgedaagd om zijn eigen muziek te spelen met lokale muzikanten, dat bracht de nodige inspiratie op en leide Roel tot het schrijven van het album ‘Call It Luck’.

Call it Luck roel van VelzenIn Afrika was Roel aanwezig bij een vredesconcert, daar ontmoet hij drie Keniaanse zangeressen; hun aanstekelijke energie, hun samenzang en de manier waarop ze bewegen werkt verslavend.

Roel; “ik wilde niets liever dan bij ze in de buurt blijven”. Het lijkt een groot contrast, drie beeldschone donkere dames The Hibby GB’s uit Kenia en vier stoere blanke jongens uit de polder, maar als ze samen muziek maken vallen alle grenzen weg.

Roel van Velzen

Roel van Velzen staat vooral bekend om zijn songs (Baby Get Higher, Burn, When Summer Ends, Love Song en recent Call It Luck en Phoenix), zijn live reputatie, maar ook om zijn creatieve vondsten.

Zijn publiek is altijd onderdeel van zijn show. Naast een begenadigd muzikant (hij ontving een gouden harp) is hij een theatermaker in hart en nieren.

Speellijst Call It Luck Theatertour

Deze voorstelling is afgelopen. De ‘Call It Luck’ Theatertour komt van februari t/m mei 2016 naar de Nederlandse theaters. Zo kunt u uw kaarten reserveren onder andere bij;

Bron: VanVelzenmusic