Veldhuis en Kemper – Of de Gladiolen

Veldhuis en Kemper - Of de Gladiolen

Er zijn van die momenten in je leven dat het er even op aankomt. Dat het alles of niets is, nu of nooit, de dood… of de gladiolen. Sterker nog, volgens Veldhuis & Kemper is elke dag zo’n moment. Want of het nu in je werk is, je relatie, de opvoeding, je seksleven of je vriendschappen; er is altijd een keuze. Ga je door op de weg die je loopt of is het tijd om de boel eens door flink elkaar te schudden?

Al was het alleen maar om er een keer een lekkere, frisse wind doorheen te jagen. En wat doe je als je er achter komt dat je opeens nog alle tijd hebt voor de fouten die altijd nog eens wilde maken…

Of de Gladiolen

Veldhuis & Kemper staan op dat punt in hun nieuwe cabaretprogramma ‘Of de gladiolen’ en trekken, zoals we van de mannen gewend zijn, totaal verschillende conclusies. Nou ja bijna, want over één ding zijn ze het eens; zelfs als je het fout doet, doe het dan goed. Of de gladiolen!

Duo

Deze voorstelling is afgelopen. Veldhuis & Kemper trekken al jaren volle zalen met scherpe cabaretprogramma’s die het hart van de tijdgeest raken. Met Of de gladiolen gaan ze verder op deze weg. Met mooie liedjes en rake teksten hebben Veldhuis & Kemper het weer voor elkaar. Veldhuis & Kemper reist door heel Nederland en de voorstellingen zijn altijd snel uitverkocht. Woon je in Drenthe, Groningen, Overijssel of in Limburg bekijk de theateragenda’s snel en koop je kaartje!

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link