Vlamousse – In den beginne

Vlamousse - In den beginne
Ze schitterden als finalisten van het BNNVARA-programma Ik ga Stuk en het AD riep hen uit tot hét cabarettalent van 2024. Met hun tweede avondvullende voorstelling In den beginne (door Theaterkrant bekroond tot keuze van de criticus) hobbelt Vlamousse het persoonlijke pad op.
Want jawel, de kinderwens knaagt. En dat is natuurlijk niks nieuws. Al sinds Eva zich vergreep aan die appel en ons daarmee voorgoed het paradijs ontnam, is de mens desondanks bezig zichzelf voort te planten. Er is alleen dat piepkleine detail, voor het behoud van de planeet kunnen we beter even stoppen met dat baren. En mocht je dan alsnog het gore lef hebben om gehoor te geven aan dat knagende kinderverlangen, dan moet je er op z’n minst voor zorgen dat je een perfecte moeder wordt, toch?

Vlamousse – In den beginne

Met In den beginne gaat het duo aan de slag met de voorbeelden die ze hebben gehad, hoe die hen hebben gevormd en welk voorbeeld zij willen zijn. Gewapend met humor en genadeloze eerlijkheid nemen ze je mee naar waar het allemaal begon en trekken daarbij hun ouders uit hun godenrol, Maria van d’r sokkel en hun binnenwereld naar buiten. Al gaan ze sowieso aan die kinderen beginnen, heus wel…
Alleen eerst nog effe afrekenen met de erfzonde.

De pers over Vlamousse

  • “Beiden zijn sterk in typetjes en mimiek, die subtiel of abrupt kan veranderen in veelzeggende scènes die zo zijn uitgedacht dat ze even kritisch als komisch zijn.” – Theaterkrant keuze van de criticus
  • “In een vrolijke wervelwind komt er een stortvloed van ongemakken en ellende voorbij.” – Dagblad van het Noorden ★★★★
  • Uitgeroepen door het AD tot cabarettalent van 2024: “We hebben verrassing nodig, cabaretiers die ons uitdagen in ons denken. Bij Vlamousse ben je daarvoor aan het goede adres.”

Speeldata Vlamousse – In den beginne

Vlamousse – In den beginne speelt in vele theaters in Nederland!

Foto: Daantje Bons

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.