Willie Wartaal – Moederdag

Willie Wartaal - Moederdag

‘Moederdag’ is de eerste solo theatershow van de succesvolle rapper, dj, presentator, acteur en songwriter.

Willie Wartaal – Moederdag

Willie Wartaal stond in 2005 in één keer stevig op de muziekkaart van Nederland, toen hij met de Jeugd van Tegenwoordig de succesvolle debuutsingle ‘Watskeburt?!’ uitbracht. De daaropvolgende jaren heeft hij met De Jeugd meerdere succesvolle albums gereleaset, gezamenlijk goed voor meer dan 350.000 verkochte exemplaren. De tour rondom hun laatste albums ‘Luek’ en ‘Anders’ eindigde in 2019 in een uitverkocht Olympisch Stadion te Amsterdam. Vergezeld door 23.000 fans, die luidkeels meezongen op hits als ‘Sterrenstof’, ‘De Formule’, ‘Get Spanish’ en ‘Hollereer’.

Na zeventien jaar lang festivals, popzalen en clubs plat te hebben gespeeld, duikt hij voor het eerst het theater in. ‘Moederdag’ is een programma vol muziek, grappige en serieuze verhalen over zijn leven, zijn moeilijke jeugd, het hebben van een drugsverslaafde moeder en de levenslessen die hij daaruit haalde.

Speellijst Willie Wartaal

Moederdag’ is te zien in 36 theaters door het land. Tickets zijn per direct verkrijgbaar en natuurlijk ook op de website van de theaters waar ‘Moederdag’ speelt.

Een avond in het hoofd van Willie Wartaal. 

foto: Sinan Seyhan

Leuk om te lezen