Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

ZO’N TOON – Maurice Hermans

ZO'N TOON - Maurice Hermans

Een heerlijke avond met liedjes van en verhalen over Toon Hermans. Samen met twee geweldige zangeressen en een live-band neemt Maurice Hermans u mee achter de coulissen van het bonte leven van zijn vader.

Toon Hermans

Zing mee met de bekende hits én geniet van minder bekende of zelfs niet eerder uitgebrachte pareltjes uit Toons rijke repertoire. Laat u verrassen door smakelijke anekdotes en ontroerende verhalen uit zijn privéleven.

Zo dichtbij Toon kwam u nog nooit!

Maurice Hermans was van 1971 tot 1991 de manager van Toon, en maakte de groei van zijn vader van nabij mee. Hij vertelt het verhaal van een liedjesman, die lief en leed in prachtige nummers kon verwoorden.

Het ware verhaal achter de coulissen, met de bekende hits, maar ook met nooit uitgebrachte juweeltjes. Zo mooi… maar ook zo onwerkelijk… hij schreef zijn verdriet van zich af met prachtige teksten en soms kwam de clown in zijn schrijven ook weer naar boven.

Bereid u voor op wat één van de mooiste avonden van het jaar kan worden.

Maurice Hermans

Direct na zijn geboorte verhuisde de familie Hermans naar Zandvoort waar Maurice zijn middelbare schoolopleiding voltooide. Daarna studeert hij 3 jaar de talen op een van de bekendste Internationale Schools in Zwitserland.Na zijn opleiding gaat Maurice op zoek naar een baan naar Amerika en Canada,

Maurice HermansIn Canada voegt hij zich bij zijn vader, Toon Hermans, die een korte tournee maakt door Canada met zijn One Man Show. Daar komt hij voor het eerst in aanraking met het theater en hij besluit dan ook om in dit vak zijn geluk te vinden. Hij blijft ook in Nederland en België zijn vader vergezellen op diens zo succesvolle theaterloopbaan.

Maurice is het artistieke en creatieve brein achter de schermen van de Stichting Toon Hermans en adviseur van produkties van de Toon Hermans BV.

Lees hier meer over Maurice Hermans

Speellijst ZO’N TOON

Maurice en zijn liveband gaan naar meerdere theaters in Nederland. Zo reist hij onder andere naar;

  • Oude Luxor Theater
  • Theater Orpheus
  • Isala Theater
  • Theater Sneek
  • Theater de Speeldoos
  • Munttheater

Bekijk de hele speellijst van ZO’N TOON

Bron: Impact