Het Zuiderstrandtheater

Het Zuiderstrandtheater, dat een prachtige uitkijk heeft op de haven, het strand en de duinen, is tevens het podium voor het Nederlands Dans Theater en het Residentie Orkest en. Bij het Zuiderstrandtheater geniet u niet alleen van de voorstellingen maar ook van de bijzondere omgeving.

Met uitzicht op de Scheveningse haven en de Noordzee en dat heel dichtbij kun je gerust zeggen dat het uniek is.

Maak het mee aan zee

Moderne dans, klassiek ballet, opera, spectaculaire shows, pop- en klassieke muziek het is allemaal in dit theater te bewonderen.

Maak het mee aan zee in het Zuiderstrandtheater!

Het Zuiderstrandtheater heeft een grote en lange foyer, met een groot trappenhuis in het midden. Eenmaal boven kunt u uitkijken over de Noordzee, de duinen of de haven van Scheveningen.

De ligging van het Zuiderstrandtheater is uitzonderlijk, zo dicht aan zee. Het theater is goed bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer. Bij het theater is er meer dan alleen een voorstelling bekijken. In de omgeving van het Zuiderstrandtheater kunt u uw bezoek uitbreiden met heerlijk diner voor of na uw voorstelling.

Het Zuiderzeetheater heeft met diverse restaurants een culinaire band.

Mogelijkheden Zuiderstrandtheater

Het Zuiderstrandtheater bied vele extra mogelijkheden naast het programma. Als het gaat om een congres, bedrijfsfeest of ander evenement bij het Zuiderstrandtheater kunnen ze het organiseren.

Agenda Zuiderstrandtheater

Bekijk het programma, u kunt een keuze maken uit het verrassende en diverse aanbod. Of u nu houdt van dans, opera, klasiek, musical of spektakel houdt, u vindt ongetwijfeld een voorstelling in het Zuiderstrandtheater om naar uit te kijken.

bekijk-de-programmering

Contactgegevens Zuiderstrandtheater

Scheveningen Haven
Kranenburgweg 211
2583 ER Den Haag
070 880 0333

 

 

 

Theaters in Nederland