Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

77e Sterren aan Zee concert: René Froger

77e Sterren aan Zee concert: René Froger

René Froger na 3 jaar terug in het Circustheater met een wervelende show!

Het AFAS Circustheater zal op maandag 16 december aanstaande omgetoverd zijn in kerstsferen en zal Rene Froger een groot sfeervol, eenmalig december concert geven in het prachtige Scheveningen. Hét theater waar hij zo graag optreed en wat ook gerekend mag worden tot een van de mooiste theaters van Nederland!

Show 77e Sterren aan Zee concert: René Froger

Dit december concert van Rene zal borg voor kwaliteit, een avond lang zingen, swingen en genieten van de ras entertainer nummer 1. Van de Engelstalige powerballades en swingende evergreens tot aan de Nederlandstalige meezingers; echt alle muzikale pareltjes passeren de revue. Het ultieme decemberconcert der herkenning! En muzikale smaakmaker van de bovenste plank die bewijst niet voor niets ruim 30 jaar borg te staan voor uitverkochte concerten. Samen met zijn orkest en de Frogettes zal hij u ook nu weer weten te verrassen.

Omdat Froger graag in dit prachtige theater staat en zijn muziek hier mooier klinkt dan waar ook voorspellen we dat dit unieke december concert in het Circustheater dan ook snel zal vollopen. Reserveer daarom nu de mooiste plaatsen en hoor en zie Rene waar hij zo graag optreed! Het zal voor iedereen een onvergetelijke avond worden.

Vooraf en tijdens de pauze zal de bekende pianist Dennis de Bruijn ook alle grote hits van Rene spelen op een grote concertvleugel!

Van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

Speellijst 77e Sterren aan Zee concert: René Froger

Deze voorstelling is afgelopen.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link