test

Jeugdfonds Sport & Cultuur

In Nederland groeien meer dan 400.000 kinderen op in armoede. Maar liefst 1 op de 9 kinderen kunnen nergens aan meedoen. Daardoor lopen deze kinderen allerlei kansen mis die voor andere leeftijdsgenootjes vanzelfsprekend zijn. Iets doen aan sport of cultuur helpt een kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen. Als er thuis géén geld is voor muziek- of balletles, sport of voor de tekenclub of Jeugdtheaterschool, is er voor deze kinderen in Nederland het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Theaters In Nederland en Caja Media ondersteunen het Jeugdfonds Sport & Cultuur door middel van het doneren van een deel van de inkomsten.

Wat wil de Stichting Jeugdfonds Sport & Cultuur?

Kunst is goed om te doen, voor alle mensen en voor kinderen in het bijzonder. Jeugdfonds Sport & Cultuur wil financiële drempels weghalen om zo ook kinderen in achterstandsposities de gelegenheid te geven om mee te doen door middel van actieve kunstbeoefening. Ze stimuleert daarmee de persoonlijke ontwikkeling van kinderen in achterstandsposities. Bovendien draagt de stichting daarmee bij aan een creatieve en innovatieve samenleving. Theaters In Nederland draagt haar steentje bij en zijn partner van de stichting door een deel van de inkomsten te doneren aan deze stichting en daar zijn wij trots op!

Lees ook meer over de Stichting op de website van de organisatie

 

 

 

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link