Jeugdfonds Sport & Cultuur

In Nederland groeit 1 op de 11 kinderen en jongeren op in armoede. Deze kinderen kunnen niet meedoen. Daardoor lopen deze kinderen allerlei kansen mis die voor andere leeftijdsgenoten vanzelfsprekend zijn. Iets doen aan sport of cultuur helpt om je fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen.

Als er thuis géén geld is voor muziek- of balletles, sport of voor de tekenclub of Jeugdtheaterschool, is er voor deze kinderen in Nederland het Jeugdfonds Sport & Cultuur.
Theaters In Nederland en Caja -fsm ondersteunen het Jeugdfonds Sport & Cultuur door middel van het doneren van een deel van de inkomsten.

Wat doet Jeugdfonds Sport & Cultuur?

Op muziek-, dans- of theaterles is leuk om te doen, voor alle mensen en voor kinderen in het bijzonder. Jeugdfonds Sport & Cultuur wil financiële drempels weghalen om zo ook kinderen uit gezinnen met geldzorgen de gelegenheid te geven om mee te doen door middel van actieve kunstbeoefening. Ze stimuleert daarmee de persoonlijke ontwikkeling van deze kinderen.

Theaters In Nederland draagt haar steentje bij en zijn partner van het Jeugdfonds door een deel van de inkomsten te doneren en daar zijn wij trots op!

Meer weten over het Jeugdfonds? Klik hier!

Promotour TheatersinNederland

Met een grote LED-wagen rijden wij iedere zaterdag door een andere stad in Nederland ter promotie van de theaters. Theaters plaatsen er content op, om vollere zalen te promoten en wij promoten tegelijkertijd het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

 

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.