Contact Theaters in Nederland

Theaters In Nederland is een onafhankelijke informatieve website over alle theaters in Nederland. Per provincie ingedeeld, met gemakkelijke zoekfuncties en met ideeën zoals social media (Facebook en Twitter) willen we de vindbaarheid van de theaters vergroten en worden we een overzichtelijke website voor alle theaters in Nederland.

Aan alle inhoud die op onze website staat vermeld kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactgegevens Theaters in Nederland

Theaters in Nederland
Tolbertervaart 1-4
9356 VD Tolbert

T: 0594-555013
E: info@TheatersinNederland.nl

Voor theaters

Bekijk hier wat we ook voor uw theater kunnen betekenen. Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater of heeft u een klacht?

T: 0594-555013
E: administratie@theatersinnederland.nl

Adverteren

We hebben speciale ruimtes gereserveerd voor advertenties van voorstellingen, festivals en aankomende producties. Deze advertenties zijn al mogelijk met een looptijd vanaf één maand. Interesse? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Ook is het mogelijk om een advertentie te plaatsen in 1 van onze Theaterkranten.

MKB

Bedrijven kunnen ook op onze website of Theaterkrant adverteren. Heeft u een zakelijke aanvraag m.b.t. adverteren? Onze mediapartners CaJa Media en  Presstige Media verzorgen de acquisitie in onder andere de Theaterkranten.

Copyright

Wij doen onze uiterste best om alleen rechtmatig verkregen beeldmateriaal en teksten te gebruiken, met bronvermelding waar nodig. Mocht u toch een afbeelding of tekst aantreffen waarvan u denkt dat wij die onrechtmatig gebruiken, neemt u dan contact met ons op via bovenstaande gegevens.

Wilt u graag gebruik maken van onze afbeeldingen of teksten? Gebruikt u dan alstublieft een bronvermelding met een link naar onze website.

Social media

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de nieuwste theatervoorstellingen in Nederland? Volg ons dan ook via Facebook, Twitter en Youtube

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link