Contact Theaters in Nederland

Theaters In Nederland is een onafhankelijke informatieve website over alle theaters in Nederland. Per provincie ingedeeld, met gemakkelijke zoekfunctie en met ideeën zoals sociale media (Facebook, Instagram) willen we de vindbaarheid van de theaters vergroten en vormen we een overzichtelijke website voor alle theaters in Nederland.

Aan alle inhoud die op onze website staat vermeld kunnen geen rechten worden ontleend.

TheatersinNederland is onderdeel van CaJa-fsm.

Theaters

Op onze website plaatsen wij informatie over theaters. Het is ons streven om deze zoveel mogelijk informatie op de site te vermelden met directe doorlink naar de theaters. Ziet u een theater nog niet op deze website, of heeft u een wijziging dan kunt u die aan ons doorgeven. Weet waar u koopt! TheatersinNederland verkoopt zelf geen tickets voor voorstellingen. Koop uw tickets altijd bij het theater.

Producenten

Op TheatersinNederland ziet u veel voorstellingen. Ook plaatsen we veel nieuwsberichten online en promoten we deze via onze sociale media kanalen. Bent u producent en wilt u voorstellingen promoten via onze website? Dat kan! Mail ons redactie, persberichten, rechtenvrije foto’s, interviews die wij kunnen plaatsen op deze website en in onze kranten.

TheaterStadskranten

Crossmediaal werkt erg goed! Door het gebruik van verschillende media zorgen wij ervoor dat er meer interesse komt voor de culturele sector. TheatersinNederland produceert Theaterstadskranten door heel Nederland.

TheaterStadskranten worden in samenwerking met theaters zoals Posttheater Arnhem en Schouwburg Amstelveen of in het zuiden van Nederland met Schouwburg De Kring geproduceerd. Maar wij leveren ook Theaterprovinciekranten met alle theaters gezamenlijk in 1 editie zoals Groningen of Drenthe en Flevoland. En TheaterStadskranten zoals in Enschede, Eindhoven, Helmond en Tilburg komen ook jaarlijks uit.

De theaterkranten worden erg goed gelezen en blijven lang liggen op leestafels omdat er in iedere krant o.a. agenda’s, interviews en informatie over voorstellingen en theaters te lezen valt! De kranten plaatsen wij online en kunnen op meer dan 150 pick-up points in de regio GRATIS worden meegenomen.

Promotour

Al sinds 2019 maakt TheatersinNederland een ‘promotour’ voor alle theaters in Nederland. Iedere zaterdag rijdend wij met een grote led-wagen door een andere stad in Nederland. Wij maken gericht promotie voor de hele culturele sector. De theaters promoten hun voorstellingen op de led-wagen en uiteraard ook het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Tijdens deze Promotietour hebben wij landelijk een zeer groot bereik wat ook heel interessant is voor grote partijen en organisaties!

Lees meer over de Promotour.

Online adverteren

Er zijn mogelijkheden om banners te plaatsen op onze provinciepagina’s.

Algemene acquisitie

Caja-fsm werkt samen met Bereic. Bereic verzorgt de algemene acquisitie voor de promotour, kranten en de banners online. Producenten, theaters kunnen rechtstreeks contact op nemen met Caja-fsm.

Copyright

Wij doen onze uiterste best om alleen rechtmatig verkregen beeldmateriaal en teksten te gebruiken, met bronvermelding waar nodig. Mocht u toch een afbeelding of tekst aantreffen waarvan u denkt dat wij die onrechtmatig gebruiken, neemt u dan contact met ons op via bovenstaande gegevens.

Wilt u graag gebruik maken van onze afbeeldingen of teksten? Gebruikt u dan alstublieft een bronvermelding met een link naar onze website.

Volg ons!

Mis nooit meer het laatste nieuws omtrent theatervoorstellingen in Nederland! Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws, informatie over theaters, voorstellingen en diverse kansen om kaarten voor voorstellingen te winnen!

Volg ons dan ook zeker Facebook, Instagram,Twitter en Youtube

Contactgegevens Theaters in Nederland

Theaters in Nederland / CaJa fsm
Tolbertervaart 1b
9356 VD Tolbert

Telefoon: 0594-555013
Email: [email protected][email protected]

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.