Theater Limburg

Theater Limburg – hieronder vindt u het overzicht van alle theaters in de provincie Limburg.

Op zoek naar een theater in een specifieke plaats of stad?

Bekijk ook theaters in: Geleen, Heerlen, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Tegelen, Valkenburg,
Venlo, Venray en Weert.

Provincie Limburg

Limburg is een van de twaalf provincies in het zuiden van Nederland en ligt in het zuidoosten van het land. Limburg grenst in het noordoosten aan Gelderland, in het noordwesten aan Noord Brabant, in het westen en zuiden door België. Maastricht is een van de grootste steden van Limburg en wordt tevens tot hoofdstad bekroond.

De theaters in Limburg

Het theateraanbod in Limburg is net als in de rest van Nederland groot. Bezoekt u binnenkort de plaats Landgraaf? Breng dan ook een bezoekje aan Theater landgraaf en geniet een hele avond van een geweldige voorstelling.

Het Munt Theater vindt u in Weert. Ook hier geniet u van vele voorstellingen, workshops en evenementen. Woont u dichter bij Venlo of bent u toch al van plan om richting Venlo te gaan? Dan biedt Theater Maaspoort vele mogelijkheden op het gebied van kunst en cultuur. Met twee theaterzalen en jaarlijks circa 200 professionele en 50 amateur voorstellingen is dit middelgrote theater hét podium voor jong en oud!

Maak uw uitje in Limburg compleet

Naar een gezellig restaurant, overnachten of meer weten over leuke uitjes in Limburg ? Bezoek dan ook eens de website van Wattedoeninlimburg en onderneem de leukste activiteiten.