Theater Limburg

Theater Limburg – hieronder vindt u het overzicht van alle theaters in de provincie Limburg.

Overnachten in Limburg

 

 

Uit eten in Limburg

 

 

Wat te doen in Limburg

 

 

Op zoek naar een theater in een specifieke plaats of stad?

Bekijk ook theaters in: Geleen, Heerlen, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Tegelen, Valkenburg,
Venlo, Venray en Weert.

Provincie Limburg

Limburg is een van de twaalf provincies in het zuiden van Nederland en ligt in het zuidoosten van het land. Limburg grenst in het noordoosten aan Gelderland, in het noordwesten aan Noord Brabant, in het westen en zuiden door België. Maastricht is een van de grootste steden van Limburg en wordt tevens tot hoofdstad bekroond.

De theaters in Limburg

Het theateraanbod in Limburg is net als in de rest van Nederland groot. Bezoekt u binnenkort de plaats Landgraaf? Breng dan ook een bezoekje aan Theater landgraaf en geniet een hele avond van een geweldige voorstelling.

Het Munt Theater vindt u in Weert. Ook hier geniet u van vele voorstellingen, workshops en evenementen. Woont u dichter bij Venlo of bent u toch al van plan om richting Venlo te gaan? Dan biedt Theater Maaspoort vele mogelijkheden op het gebied van kunst en cultuur. Met twee theaterzalen en jaarlijks circa 200 professionele en 50 amateur voorstellingen is dit middelgrote theater hét podium voor jong en oud!

Maak uw uitje in Limburg compleet

Naar een gezellig restaurant, overnachten of meer weten over leuke uitjes in Limburg ? Bezoek dan ook eens de website van Wattedoeninlimburg en onderneem de leukste activiteiten.

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.