Muziek voorstellingen

De Nederlandse theaters bieden vele mogelijkheden voor de echte muziekliefhebber. Voor een mooie en indrukwekkende muziekvoorstelling hoeft u echt niet per se naar een concert in een poppodium of bijvoorbeeld een grote evenementenhal.

Op zoek naar alle muziek voorstellingen in Nederland?
We hebben ze allemaal voor je op een rij. Bekijk alle muziek in Nederland.

Ook vele theaters in Nederland tonen regelmatig leuke theatervoorstellingen op het gebied van muziek. Hieronder vindt u het aanbod van deze voorstellingen. Regelmatig worden er nieuwe muziekvoorstellingen bij geplaatst. U kunt ook eens een kijkje nemen bij de producenten voor nog meer muziekvoorstellingen! Houdt u van muziek, kijkt u dan ook eens bij de musicalvoorstellingen of de voorstellingen voor kinderen.

Top 3 muziek voorstellingen

In de ‘Beatshow’ gaan we met Rudy Bennett, Theo van Es en acteur/ schrijver Maarten Spanjer terug naar de jaren

Alle muziek voorstellingen

2

Muziek in het theater

Verschillende artiesten en bands organiseren vaak een speciale theatertour. Een muzikale theatertour is meestal wat anders dan een gewoon concert. Uiteraard worden er vele liedjes gespeeld, maar vaak gaat zo’n voorstelling ook gepaard met een persoonlijke noot.

De artiest of band vertelt bijvoorbeeld dingen over zijn of haar persoonlijke leven, de ervaringen binnen de muziekwereld en meer. Een echte aanrader voor muziekfans!

Verschillende muziekvoorstellingen in de theaters

In de theaters in Nederland worden verschillende muziekvoorstellingen geprogrammeerd. U kunt dan denken aan voorstellingen van zangers, zangeressen en bands, maar er vinden ook regelmatig themavoorstellingen plaats met verschillende theaterartiesten en bijvoorbeeld shows van coverbands. Veel bekende Nederlandse artiesten hebben al eens een theatertour gedaan.

De 3JS staan bijvoorbeeld regelmatig in het theater, en ook zijn er vaak tributebands met muziek van onder andere Pink Floyd en Simon & Garfunkel te bekijken. Uiteraard is tijdens deze shows alles in stijl van de coverband of –artiest, voor een volledig avondje uit die je heerlijk kun combineren met een diner en overnachting!

Muziekvoorstelling voor kinderen

Ook voor de kinderen worden geregeld leuke muziekvoorstellingen georganiseerd in de theaters. Iedereen heeft natuurlijk weleens gehoord van Kinderen voor Kinderen. Al sinds 1980 brengt dit kinderkoor elk jaar een nieuw album uit, en in de theaters zijn regelmatig voorstellingen met daarin bekende liedjes van dit kinderkoor.

Ook de Vlaamse kindergroep K3 gaat al jarenlang mee en brengt regelmatig een bezoekje aan de Nederlandse theaters. K3 heeft een Nederlandstalig repertoire en maakt ‘kleuterpop’, vooral gericht op kleine kinderen. De liedjes van K3 worden tijdens een theatervoorstelling omlijst met een leuk toneelstuk voor de kinderen.

Voorstellingen in andere genres

Als u veel van muziek houdt, dan vindt u musicals misschien ook leuk. Elk jaar worden er in Nederland verschillende nieuwe, populair musicals opgevoerd door onder andere Stage Entertainment. Of wat dacht u van een mooie dansvoorstelling?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link