Theater in school

Wat is er nou leuker dan op je eigen school een theatervoorstelling zien en beleven, waar je met de hele klas van kan genieten?

TheaterEducatie.nl en Theaters in Nederland presenteren hier het meest complete aanbod van Theater in school. Op deze pagina vind je de beste schoolvoorstellingen en educatieve programma’s van professionele theatermakers.

Je vindt hier theatervoorstellingen voor op scholen, workshops en lesmateriaal. En als je doorklikt naar de website TheaterEducatie.nl kun je dit aanbod bovendien direct boeken om bij je op school te komen spelen. TheaterEducatie.nl is het online platform voor meer theater in het onderwijs.

Bekijk de website van Theatereducatie.

 

 

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.