Top 3 kind voorstellingen

Bing is jarig!

‘Bing is jarig’ is een vrolijke voorstelling van 60 minuten met nieuwe liedjes van Bing met interactie over de verjaardag van Bing. Kom verkleed naar de theaters in Nederland

Bekijk voorstelling

Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn (5+)

Na het ongekende succes van de familiemusical Kruimeltje, komt Nederlands favoriete straatschoffie terug naar de theaters! Kruimeltje en de strijd om de Goudmijn (5+)

Bekijk voorstelling

Shrek de Musical

In Shrek De Musical wordt het verhaal uit de populaire DreamWorks animatiefilm naar het toneel gebracht met René van Kooten in de hoofdrol.

Bekijk voorstelling

Alle kindervoorstellingen

Kindervoorstellingen

Theater is écht niet alleen voor volwassenen, er worden in Nederland ook ontelbaar veel voorstellingen voor kinderen georganiseerd. Sommige theatervoorstellingen zijn voor kinderen tot een jaar of tien, sommige zijn voor de allerkleinsten vanaf twee jaar en sommige zijn leuk voor de hele familie.

Op zoek naar alle kindervoorstellingen in Nederland?

Hieronder vindt u vele kindervoorstellingen in Nederland. Neem ook eens een kijkje bij de musicals, komedie, cabaretvoorstellingen of dans.

Theatervoorstellingen voor de allerkleinsten

Jazeker, ook de allerkleinsten kunnen terecht in het theater. Al voor kinderen vanaf twee jaar worden verscheidene voorstellingen gecreëerd. Vaak zijn deze voorstellingen gebaseerd op populaire televisieprogramma’s of voorleesboeken. Van Sesamstraat zijn bijvoorbeeld al verschillende theatervoorstellingen gemaakt. Daarnaast produceert Van Hoorne Entertainment onder andere voorstellingen zoals Brandweerman Sam en Hans & Grietje. Ze hebben allen een eigen theatervoorstelling voor kinderen gekregen.

Leuke familievoorstellingen

Er zijn vele theatervoorstellingen speciaal voor kleine kinderen, maar er zijn er ook genoeg die leuk zijn voor de hele familie. Vaak zijn deze voorstellingen wat minder geschikt voor de allerkleinste kinderen. Theater Terra staat bijvoorbeeld al jarenlang aan de top op het gebied van het internationale jeugdtheater. Al meer dan dertig jaar brengen zij de leukste musicals voor kinderen en hun familie.
Geef schoolvakanties zoals de Kerstvakantie, Voorjaarsvakantie of Zomervakantie een zinvolle invulling en ga met het hele gezin naar het theater!

Andere voorstellingen in de theaters

Naast voorstellingen voor de kleintjes worden er natuurlijk nog talloze andere voorstellingen geprogrammeerd in de theaters in Nederland. Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuke musical? Onder andere Stage Entertainment heeft vrijwel elk jaar wel een nieuwe, interessante voorstelling. Of gaat u liever een avondje naar een cabaret– of komedievoorstelling? Alles is mogelijk!