Theater Zeeland

Theater Zeeland – hieronder vindt u het overzicht van alle theaters in de provincie Zeeland.

Overnachten in Zeeland

 

Uit eten in Zeeland

 

Wat te doen in Zeeland

 

Op zoek naar een theater in een specifieke plaats of stad?

Bekijk ook theaters in: Goes, Kruiningen, Middelburg, Nieuw- en Sint Joosland, Oostburg, Terneuzen en Vlissingen.

Provincie Zeeland

Zeeland heeft op het gebied van kunst en cultuur veel te bieden. Wanneer u eens een avondje gezellig van het theater wilt genieten kunt u onder andere in Goes naar Theater de Mythe. Diverse voorstellingen in toneel, cabaret, muziek en dans worden op een professionele manier aan u getoond.

Ook wanneer u eens gezellig een weekendje weg wilt kunt u bijvoorbeeld in Middelburg genieten van een leuke theatervoorstelling en daarna ontspannen in uw sfeervolle hotelkamer.

De theaters in Zeeland

In Middelburg vindt u onder andere De Zeeuwse Concertzaal. Ook Vlissingen biedt genoeg mogelijkheden op het gebied van theater. De gemeente Reimerswaal kent Podium Reimerswaal, dat voorstellingen in de dorpshuizen in deze gemeente organiseert.

Een ander collectief is Theaters aan Zee, een stichting die theatervoorstellingen verzorgt in onder andere het Vestzaktheater in Vlissingen en de Nieuwe kerk in Zierikzee. Snuif de heerlijke zeelucht op en kom naar een van de geweldige theatervoorstellingen in Zeeland!

Maak uw uitje in zeeland compleet

Naar een gezellig restaurant, overnachten of meer weten over leuke uitjes in Zeeland? Bezoek dan ook eens de website van Wat te doen in Zeeland en onderneem de leukste activiteiten.

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.