Kinky Boots

Dé feelgood musical van seizoen 2019/2020, dat is Kinky Boots! Met Vajèn van de Bosch, Naidjim Severina en meer!

HELLO, DOLLY

De musical comedy HELLO, DOLLY! Seizoen 19/20 te zien in de grote theaters in Nederland!

Fred van Leer LIVE!

De bekendste stylist van de Nederlandse televisie is nu te zien in de theaters!

Annick Boer - Dat is goed gelukt!

Annick Boer, wie kent haar niet? In de voorstelling ‘Dat is goed gelukt’ staat ze nu voor het eerst solo op het toneel.

Angela Schijf, op stap met Mozart

Angela Schijf neemt u mee op stap met Mozart!

Theatervoorstellingen

Er is voor ieder wat wils, van de kleinere cabaretvoorstellingen tot klassieke concerten tot grote musicals!

Theatervoorstellingen

Er is voor ieder wat wils, van de kleinere cabaretvoorstellingen tot klassieke concerten tot grote musicals!

Theaterzaal huren?

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte om een bijeenkomst te organiseren?

U heeft de keuze uit 11 verschillende zalen, van klein tot groot. Elke zaal beschikt over alle faciliteiten die u nodig heeft: draadloos internet, whiteboard, flipover en/of beamer. Vraag direct aan de rechterkant meer informatie aan of bekijk hier de huurtarieven

Theatervoorstellingen

Theatervoorstellingen, elk jaar na de zomervakantie hebben alle theaters in Nederland hun nieuwe programmering weer rond. Jaarlijks worden er weer talloze nieuwe theatervoorstellingen geprogrammeerd.

Voorstellingen

Op onze website hebben wij een groot aantal voorstellingen voor u op een rijtje gezet, onderverdeeld op genre van de voorstelling. Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod, het aantal voorstellingen wordt steeds uitgebreid. Heeft u een voorstelling bezocht, dan kunt u er een review over schrijven. Zo helpt u andere mensen met het maken van een goede keuze voor een bezoekje aan het theater!

Musicals

De bekendste voorstellingen in het theater zijn misschien wel musicals. Wie heeft nog nooit gehoord van Soldaat van Oranje, The Lion King of On Your Feet? Er worden verschillende mooie en leuke musicals opgevoerd in heel Nederland. Naast grootse musicalproducties zoals The Lion King worden er ook kleinere muzikale toneelbewerkingen opgevoerd. Ook zijn er speciale kindermusicals zoals Hans & Grietje en Brandweerman Sam.

Komedie voorstellingen

Voor een avondje lachen bent u in de Nederlandse theaters op de juiste plek! Naast cabaret staan er ook vele grappige toneelstukken en kluchten geprogrammeerd in de theaters. Er zijn zelfs theaters speciaal voor komedie, zoals De Kleine Komedie in Amsterdam.

Cabaret theatervoorstellingen

Nederland is een echt cabaretland. In vrijwel alle theaters in Nederland staan cabaretvoorstellingen geprogrammeerd. Wie houdt er nu niet van een avondje lachen met Tineke Schouten, Theo Maassen of bijvoorbeeld Jochem Myjer? Ook Jandino Asporaat en duo’s zoals Maartje en Kine of de dames Matroesjka zijn zeker een bezoekje waard! 

Muziek in het theater

Ook de muziekliefhebbers van Nederland kunnen hun hart ophalen in de theaters! Verscheidene artiesten en bands gaan de provincies door met een speciale theatertour. Dit zijn geen gewone concerten, naast veel liedjes kunt u hier vaak ook een persoonlijke noot verwachten.

Toneel voorstellingen

Er staan talloze toneelvoorstellingen geprogrammeerd in de Nederlandse theaters. Vrijwel elke stad heeft wel een eigen toneelgroep met eigen voorstellingen. Er zijn verschillende subgenres, waaronder improvisatietheater, absurd toneel en jeugdtoneel.

Dans in het theater

Ook op dansgebied heeft Nederland veel te bieden. Van prachtige balletvoorstellingen van bijvoorbeeld Het Nationale Ballet tot moderne dans van het Nederlands Dans Theater, mogelijkheden genoeg!

Theatervoorstellingen kinderen

Ook de kinderen worden in de theaters niet vergeten. Er worden talloze kinder- en familievoorstellingen opgevoerd op de planken van de Nederlandse theaters. Van grote musicals tot intieme toneelstukken, er staat van alles geprogrammeerd! Veel voorstellingen zijn geschikt voor kinderen vanaf een jaar of acht, maar ook voor de allerkleinsten staan regelmatig leuke voorstellingen geprogrammeerd. Van Woezel en Pip tot Brandweer Sam tot De Gelaarsde Kat, er is voor ieder kind wat wils!

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link