On Your Feet! - Musical

On your Feet! is gebaseerd op het inspirerende levensverhaal van Emilio en Gloria Estefan.

 

Bekijk musical

O’G3NE – Three times a lady

Onder begeleiding van een live band nemen de drie ladies het publiek mee op een on-Nederlandse reis vol unieke meerstemmige zang!

 

Bekijk voorstelling

Was Getekend, Annie M.G.Schmidt

Was Getekend, Annie M.G. Schmidt belooft dé biografische musical van het seizoen te worden!

 

Bekijk voorstelling

Bella Italia!

Het is de hoogste tijd voor een avondvullend concert met de mooiste songs van Italiaanse topartiesten als Eros Ramazotti, Laura Pausini, Paolo Conte en Andrea Bocelli!

 

Bekijk voorstelling

My Fair Lady

My Fair Lady vertelt het kleurrijke verhaal over de sjieke professor Higgins die na een toevallige ontmoeting op een regenachtige avond gecharmeerd raakt van het eenvoudige bloemenmeisje Eliza Doolittle.

 

Bekijk voorstelling

Full Monty

Full Monty: Schaamteloos grappig en niets verhullend!

 

Bekijk voorstelling

Theatervoorstellingen

Er is voor ieder wat wils, van de kleinere cabaretvoorstellingen tot klassieke concerten tot grote musicals!

Theatervoorstellingen

Er is voor ieder wat wils, van de kleinere cabaretvoorstellingen tot klassieke concerten tot grote musicals!

Theaterzaal huren?

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte om een bijeenkomst te organiseren?

U heeft de keuze uit 11 verschillende zalen, van klein tot groot. Elke zaal beschikt over alle faciliteiten die u nodig heeft: draadloos internet, whiteboard, flipover en/of beamer. Vraag direct aan de rechterkant meer informatie aan of bekijk hier de huurtarieven

Theatervoorstellingen

Theatervoorstellingen, elk jaar na de zomervakantie hebben alle theaters in Nederland hun nieuwe programmering weer rond. Jaarlijks worden er weer talloze nieuwe theatervoorstellingen geprogrammeerd.

Voorstellingen

Op onze website hebben wij een groot aantal voorstellingen voor u op een rijtje gezet, onderverdeeld op genre van de voorstelling. Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod, het aantal voorstellingen wordt steeds uitgebreid. Heeft u een voorstelling bezocht, dan kunt u er een review over schrijven. Zo helpt u andere mensen met het maken van een goede keuze voor een bezoekje aan het theater!

Musicals

De bekendste voorstellingen in het theater zijn misschien wel musicals. Wie heeft nog nooit gehoord van Soldaat van Oranje, The Lion King of On Your Feet? Er worden verschillende mooie en leuke musicals opgevoerd in heel Nederland. Naast grootse musicalproducties zoals The Lion King worden er ook kleinere muzikale toneelbewerkingen opgevoerd. Ook zijn er speciale kindermusicals zoals Hans & Grietje en Brandweerman Sam.

Komedie voorstellingen

Voor een avondje lachen bent u in de Nederlandse theaters op de juiste plek! Naast cabaret staan er ook vele grappige toneelstukken en kluchten geprogrammeerd in de theaters. Er zijn zelfs theaters speciaal voor komedie, zoals De Kleine Komedie in Amsterdam.

Cabaret theatervoorstellingen

Nederland is een echt cabaretland. In vrijwel alle theaters in Nederland staan cabaretvoorstellingen geprogrammeerd. Wie houdt er nu niet van een avondje lachen met Tineke Schouten, Theo Maassen of bijvoorbeeld Jochem Myjer?

Muziek in het theater

Ook de muziekliefhebbers van Nederland kunnen hun hart ophalen in de theaters! Verscheidene artiesten en bands gaan de provincies door met een speciale theatertour. Dit zijn geen gewone concerten, naast veel liedjes kunt u hier vaak ook een persoonlijke noot verwachten.

Toneel voorstellingen

Er staan talloze toneelvoorstellingen geprogrammeerd in de Nederlandse theaters. Vrijwel elke stad heeft wel een eigen toneelgroep met eigen voorstellingen. Er zijn verschillende subgenres, waaronder improvisatietheater, absurd toneel en jeugdtoneel.

Dans in het theater

Ook op dansgebied heeft Nederland veel te bieden. Van prachtige balletvoorstellingen van bijvoorbeeld Het Nationale Ballet tot moderne dans van het Nederlands Dans Theater, mogelijkheden genoeg!

Theatervoorstellingen kinderen

Ook de kinderen worden in de theaters niet vergeten. Er worden talloze kinder- en familievoorstellingen opgevoerd op de planken van de Nederlandse theaters. Van grote musicals tot intieme toneelstukken, er staat van alles geprogrammeerd! Veel voorstellingen zijn geschikt voor kinderen vanaf een jaar of acht, maar ook voor de allerkleinsten staan regelmatig leuke voorstellingen geprogrammeerd. Van Woezel en Pip tot Brandweer Sam tot De Gelaarsde Kat, er is voor ieder kind wat wils!

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

 

 

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link

Pin It on Pinterest

Deel pagina