Theater Drenthe

Theater Drenthe – Hieronder vindt u het overzicht van alle theaters in de provincie Drenthe.

Overnachten in Drenthe

 

 

Uit eten in Drenthe

 

 

Wat te doen in Drenthe

 

 

Op zoek naar een theater in een specifieke plaats of stad?

Bekijk ook theaters in: Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel en Roden.

Provincie Drenthe

Grenzend aan Overijssel, Friesland en Groningen behoort ook Drenthe tot het noorden van Nederland. Kenmerkend aan deze provincie zijn de vele bossen, heidevelden en niet te vergeten de hunebedden. In Nederland bevinden zich in totaal 53 hunebedden waarvan er 51 in Drenthe staan. De hunebedden zijn oude grafmonumenten en bestaan uit grote opgestapelde keien. Deze hunebedden zijn natuurlijk prachtig om te bezichtigen tijdens een fietsroute of wandeltocht door de Drentse landerijen.

Wanneer u Drenthe bezoekt kunt u natuurlijk niet zonder uw fiets. Lekker fietsen in Drenthe is natuurlijk heerlijk ontspannend wanneer het zonnetje schijnt. Ook wanneer u even niet wilt fietsen heeft Drenthe diverse mogelijkheden om uw dag mee te vullen. Zo kunt u natuurlijk genieten van de een uitgebreid Wellness arrangement, een dagje actief karten of u kunt gezellig een theater, toneel of cabaretvoorstelling bezoeken.

De theaters in Drenthe

De nieuwe Kolk, het paradepaardje van Assen. Assen heeft lang op dit nieuwe theater moeten wachten, maar dat was het dan ook meer dan waard. De nieuwe Kolk zorgt voor vernieuwde theatervoorstellingen en is een gezellig cultureel centrum geworden. Naast de nieuwe Kolk in Assen biedt Drenthe natuurlijk veel meer theater plezier. In Meppel Schouwburg Ogterop voor alle genres aan voorstellingen in een klassieke theaterzaal.

In Emmen kunt u bijvoorbeeld gezellig een avondje uit bij de Muzeval, in Hoogeveen kunt u bij de Tamboer genieten van meest uiteenlopende theater- en muziekvoorstellingen.

Naast theater- en muziekvoorstellingen kunt u bij de vele theaters ook uw bedrijfsuitje, trouwerij of receptie organiseren. Theater de Winsinghhof in Roden is het kleinste theater van Noord Nederland met 147 plaatsen, naast theater heeft de Winsinghhof ook een bioscoop functie.

Maak uw uitje in Drenthe compleet!

Naar een gezellig restaurant, overnachten of meer weten over leuke uitjes in Drenthe ? Bezoek dan ook eens de website van Wattedoenindrenthe en onderneem de leukste activiteiten.

Tickets bestellen

Telefonische klantenservice.
Weet waar je koopt keurmerk.
Veilig betalen en bezorgen.

THEATERNIEUWS

NIEUWS VOORSTELLINGEN
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!