Theater Zuid-Holland

Theater Zuid-Holland – hieronder vindt u het overzicht van alle theaters in de provincie Zuid-Holland.

Overnachten in Zuid-Holland

 

Uit eten in Zuid-Holland

 

 

Wat te doen in Zuid-Holland

 

Op zoek naar een theater in een specifieke plaats of stad?

Bekijk ook theaters in: Alblasserdam, Alphen a/d Rijn, Barendrecht, Brielle, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Maassluis, Naaldwijk, Papendrecht, Rijswijk, Rotterdam en Spijkenisse.

Provincie Zuid-Holland

De haven van Rotterdam, dat is misschien het eerste wat u te binnen schiet als u aan Zuid-Holland denkt. Niet zo vreemd, want dit is de grootste haven van Europa. Maar daarnaast heeft Zuid-Holland nog veel meer te bieden. Zo zijn er bijvoorbeeld talloze mogelijkheden op het gebied van kunst en cultuur!

De theaters in Zuid-Holland

Neem bijvoorbeeld Naaldwijk. Hier vindt u Westland Theater de Naald, een professioneel theater met een bioscoop. Jaarlijks vinden er zo’n 80 voorstellingen plaats in verschillende genres. In de hoofdstad van Zuid-Holland kunt u natuurlijk ook terecht voor een cultureel avondje uit. Het bekendst in Rotterdam is natuurlijk het Luxor Theater, tegenwoordig bestaat deze uit het Oude Luxor en het Nieuwe Luxor. U bent hier aan het juiste adres voor onder andere cabaret, theaterconcerten, toneelvoorstellingen en musicals.

Papendrecht blijft met Theater de Willem niet achter bij de groten. Elk seizoen worden hier ongeveer 100 voorstellingen geprogrammeerd, waar voor ieder wat wils tussen zit!

Maak uw uitje in Zuid-Holland compleet

Naar een gezellig restaurant, overnachten of meer weten over leuke uitjes in Zuid-Holland? Bezoek dan ook eens de website van Wat te doen in Zuid-Holland en onderneem de leukste activiteiten.

Tickets bestellen

Telefonische klantenservice.
Weet waar je koopt keurmerk.
Veilig betalen en bezorgen.

THEATERNIEUWS

NIEUWS VOORSTELLINGEN
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!