Een grote productiemaatschappij is natuurlijk Stage Entertainment. Dit bedrijf produceert jaarlijks verschillende voorstellingen op het gebied van toneel en musical zoals On Your Feet en The Lion King. In de loop der jaren heeft dit productiebedrijf al vele grote successen naar Nederland gebracht, waaronder Beauty And The Beast, Miss Saigon, Dirty Dancing, Billy Elliot en Mamma Mia!

Naast grote productiemaatschappijen vindt u in Nederland ook verscheidene kleinere bedrijven. Wat dacht u bijvoorbeeld van De Rode boksbal of Tresore Producties? Deze theaterproducenten hebben ook zeker genoeg voorstellingen die uw bezoek waard zijn! En voor de cabaretiers moet u zijn bij Hekwerk, opgericht door Youp van ’t Hek.

Uw voorstellingen uitlichten?

Bent u zelf een theaterproducent en bent u op zoek naar nog meer mogelijkheden om uw bedrijf en voorstellingen op te laten vallen? Er zijn op onze website mogelijkheden genoeg! U kunt bijvoorbeeld een van uw voorstellingen uitlichten in de Spotlight op onze homepage. Ook in de slider bovenaan de homepage kunt u een voorstelling laten plaatsen. Interesse? Neem snel contact met ons op!