Theaterproducenten

Nederland is een echt theaterland. Het zal u dan ook niet verbazen dat er vele theaterproductiebedrijven en theaterproducten in Nederland zijn gevestigd.

 

Overzicht van Nederlandse theaterproducenten:

Page 1 of 5 12345

Een grote productiemaatschappij is natuurlijk Stage Entertainment. Dit bedrijf produceert jaarlijks verschillende voorstellingen op het gebied van toneel en musical zoals On Your Feet en The Lion King. In de loop der jaren heeft dit productiebedrijf al vele grote successen naar Nederland gebracht, waaronder Beauty And The Beast, Miss Saigon, Dirty Dancing, Billy Elliot en Mamma Mia!

Naast grote productiemaatschappijen vindt u in Nederland ook verscheidene kleinere bedrijven. Wat dacht u bijvoorbeeld van De Rode boksbal of Tresore Producties? Deze theaterproducenten hebben ook zeker genoeg voorstellingen die uw bezoek waard zijn! En voor de cabaretiers moet u zijn bij Hekwerk, opgericht door Youp van ‘t Hek.

Uw voorstellingen uitlichten?

Bent u zelf een theaterproducent en bent u op zoek naar nog meer mogelijkheden om uw bedrijf en voorstellingen op te laten vallen? Er zijn op onze website mogelijkheden genoeg! U kunt bijvoorbeeld een van uw voorstellingen uitlichten in de Spotlight op onze homepage. Ook in de slider bovenaan de homepage kunt u een voorstelling laten plaatsen. Interesse? Neem snel contact met ons op!

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

Zaterdag 8 december 2018
Hansi Hinterseer 2018
Tiroler Echo
Samen met das Tiroler Echo brengt hij een optreden van zijn grote Christmas Tour 2018. Nog enkele kaarten beschikbaar
Meer informatie
Bestel snel, want op is op.
close-link