Speciaal voor theaters

Speciaal voor theaters

Voor en door theaters

Theaters in Nederland wil informeren en theaterliefhebbers hun zoektocht naar de juiste voorstellingen en een theater in hun buurt makkelijker maken. Theaters in Nederland biedt een compleet aanbod en updates van vele voorstellingen en interactie via o.a. social media. We willen u hierbij ook een compleet nieuw concept aanbieden.

Naast uw plaatsing op onze website willen we graag het volgende aanbieden;

• Plaatsing van uw favoriete voorstellingen op de provinciepagina
• GRATIS een lcd-scherm in uw theater

Favorieten

Op iedere provinciepagina plaatsen we diverse voorstellingen van alle theaters die vermeld staan op die provincie. Willekeurig plaatst Theaters in Nederland per maand 1 voorstelling per theater. U heeft uiteraard een uitgebreid aanbod dat u wellicht wilt plaatsen op uw provinciepagina.

Veel theaters doen hier inmiddels aan mee! U toch ook?

Wat bieden we:

Per maand geeft u 4 favoriete voorstellingen aan ons door, deze rouleren in een speciaal ontwikkeld systeem. Uiteraard zijn deze favorieten met directe doorlink naar uw website zodat de bezoekers gelijk kunnen reserveren!
Prijs per maand slechts € 25.-*

Uw voordelen

• Meer bezoekers voor uw theater
• Een prominente vermelding op de provinciepagina
• Veel aandacht op social media
• Directe doorlink naar de voorstelling om kaarten te reserveren

Lijkt het u ook interessant, net als andere theaters, om mee te doen? Neem contact met ons!
*vraag naar de voorwaarden!

Gratis LCD TV

Theaters in Nederland wil zich nog beter promoten in samenwerking met uw theater. Wij zijn enthousiast over u en u bent enthousiast over ons, en dat willen we graag uitbreiden. Graag willen we onderstaande met u bespreken.

Mogelijkheden

Gratis een lcd-scherm van hoge kwaliteit inclusief een server en online systeem voor het invoeren van de content. Er is veel mogelijk. Te denken valt aan uw theaterprogrammering of nieuwsberichten en dat in combinatie met onze content .
Dit is geheel kosteloos voor het theater!

Onze enige voorwaarde is dat wij ook een deel content beheren voor het plaatsen van regionale adverteerders (dit gaat in zeer goed overleg met u) en uiteraard promoten wij onze website www.theatersinnederland.nl er ook op!

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.