Theater Utrecht

Theater Utrecht – hieronder vindt u het overzicht van alle theaters in de provincie Utrecht.

Overnachten in Utrecht

 

Uit eten in Utrecht

 

Page 1 of 2 12

Wat te doen in Utrecht

 

Op zoek naar een theater in een specifieke plaats of stad?

Bekijk ook theaters in: Amersfoort, Austerlitz, Baarn, IJsselstein, Linschoten, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Woerden en Zeist.

Provincie Utrecht

Oude grachten, gezellige kroegjes en winkeltjes, grootschalige evenementen, bossen, water en natuurlijk het culturele aanbod. Dan hebben we het natuurlijk over Utrecht. Utrecht is de provincie in het centrum van Nederland.

Je reist er vanuit iedere provincie gemakkelijk heen. Ideaal voor een avondje uit natuurlijk! Ideaal omdat Utrecht genoeg te bieden heeft op theatergebied.

De theaters in Utrecht

Zo kunt u in het Werftheater in Utrecht, dat aan de Oudegracht ligt, iedere vrijdag- en zaterdagavond genieten van een kleinkunstvoorstelling. In dit knusse theater, dat zo’n 100 zitplaatsen telt, beleeft u een onvergetelijke avond met steeds wisselende artiesten.

Natuurlijk beschikt Utrecht over nog veel meer theaters waar u net zo’n gezellige avond kunt beleven als bij het Werftheater. Ook in de rest van de provincie zijn talloze mogelijkheden als u een avondje theater wilt beleven. Kom bijvoorbeeld eens naar Theater de Lampegiet in Veenendaal of naar Hotel Theater Figi in Zeist.

Ook deze theaters bieden een breed scala aan culturele, culinaire en congresfaciliteiten. In IJsselstein vindt u Fulcotheater. Slogan van dit theater is niet voor niets ‘Feestelijk uit in IJsselstein’! Fulcotheater is gevestigd in een schitterend glazen gebouwencomplex en ook de programmering laat niets te wensen over.

U vindt hier elke week leuke voorstellingen in talloze genres. Kom snel eens langs! Bent u in Amersfoort, dan is Flint theater absoluut uw bezoekje waard. In 1990 volledig nieuw opgebouwd en met twee zalen kan de theaterliefhebber hier zijn of haar hart ophalen. Of u nu zin heeft in een avondje cabaret, toneel, dans of muziek, hier slaagt u zeker!

Maak uw uitje in Utrecht compleet

Naar een gezellig restaurant, overnachten of meer weten over leuke uitjes in Utrecht ? Bezoek dan ook eens de website van Wat te doen in Utrecht en onderneem de leukste activiteiten.

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.