Posthuis Theater

 

In Heerenveen vindt u het Posthuis Theater. Dit theater bestaat uit een oud pand dat uit 1885 stamt en een nieuw deel dat in 2005 is bijgebouwd.

Theater Hotel De Oranjerie Roermond

Voor zowel de zakelijke reiziger als voor de recreatieve gast is Theater Hotel De Oranjerie het favoriete adres in Roermond.

Theater De Vier Pelikanen – Leeuwarden

Theater De vier Pelikanen is een prachtig theater in Amsterdamse Jugendstil, gevestigd in de Culturele Hoofdstad van 2018: Leeuwarden.

Zoek theater per provincie

Bent u op zoek naar een theater? In elke provincie vindt u meerdere theaters, er zit er dus altijd wel eentje bij u in de buurt!

Zoek theater per provincie

De makkelijkste zoektocht naar de leukste theaters in Nederland!

Theaterzaal huren?

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte om een bijeenkomst te organiseren?

U heeft de keuze uit 11 verschillende zalen, van klein tot groot. Elke zaal beschikt over alle faciliteiten die u nodig heeft: draadloos internet, whiteboard, flipover en/of beamer. Vraag direct aan de rechterkant meer informatie aan of bekijk hier de huurtarieven

Op zoek naar een theater?

Bent u op zoek naar een theater? Nederland bestaat uit twaalf provincies met talloze mogelijkheden op cultureel gebied. In elke provincie vindt u meerdere theaters, er zit er dus altijd wel eentje bij u in de buurt!

Van grote theaters zoals Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en het Beatrix Theater in Utrecht tot kleine, gezellige theaters zoals De Winsinghhof in Roden en Het Beauforthuis in Austerlitz, er is keuze genoeg. Bekijk hieronder alle theaters in Nederland.

Alle mensen in Nederland hebben natuurlijk niet dezelfde interesses. De één houdt meer van cabaret en de ander gaat graag een avondje naar de opera, gelukkig zijn hiervoor mogelijkheden genoeg bij de theaters in Nederland! Van grote landelijke musicals tot intieme optredens van solo-artiesten uit de regio, er is echt voor ieder wat wils.

Alle Nederlandse provincies hebben verschillende theaters met elk hun eigen theatervoorstellingen. Sommige theaters zijn bijvoorbeeld vooral gericht op cabaret en komedie, andere richten zich alleen op dansvoorstellingen.

Zoekt u een theater in uw eigen provincie, dan bent u hier op de juiste plek! Bent u bijvoorbeeld op zoek naar welke voorstellingen er deze week in het theater van uw keuze staan geprogrammeerd? Of heeft u al een theatervoorstelling op het oog, maar wilt u graag weten in welk theater u deze kunt bekijken? Wij helpen u graag.

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

Donderdag 20 december 2018
Weihnachtfest der Volksmusik
Schitterende kerstshow Weihnachtfest der Volksmusik in Theaterhotel Almelo. Nog enkele kaarten beschikbaar
Meer informatie
Bestel snel, want op is op.
close-link