Carré

Koninklijk Theater Carré is een theater in Amsterdam dat is gelegen aan de Amstel.

Bekijk theater

MartiniPlaza Groningen

MartiniPlaza is een modern theater en evenementencomplex in de stad Groningen.

Bekijk theater

AFAS Circustheater Den Haag

Het AFAS Cirustheater is hét musicaltheater van Nederland.

Bekijk theater

Zoek theater per provincie

Bent u op zoek naar een theater? In elke provincie vindt u meerdere theaters, er zit er dus altijd wel eentje bij u in de buurt!

Zoek theater per provincie

De makkelijkste zoektocht naar de leukste theaters in Nederland!

Theaterzaal huren?

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte om een bijeenkomst te organiseren?

U heeft de keuze uit 11 verschillende zalen, van klein tot groot. Elke zaal beschikt over alle faciliteiten die u nodig heeft: draadloos internet, whiteboard, flipover en/of beamer. Vraag direct aan de rechterkant meer informatie aan of bekijk hier de huurtarieven

Op zoek naar een theater?

Bent u op zoek naar een theater? Nederland bestaat uit twaalf provincies met talloze mogelijkheden op cultureel gebied. In elke provincie vindt u meerdere theaters, er zit er dus altijd wel eentje bij u in de buurt!

Van grote theaters zoals Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en het Beatrix Theater in Utrecht tot kleine, gezellige theaters zoals De Winsinghhof in Roden en Het Beauforthuis in Austerlitz, er is keuze genoeg. Bekijk hieronder alle theaters in Nederland.

Alle mensen in Nederland hebben natuurlijk niet dezelfde interesses. De één houdt meer van cabaret en de ander gaat graag een avondje naar de opera, gelukkig zijn hiervoor mogelijkheden genoeg bij de theaters in Nederland! Van grote landelijke musicals tot intieme optredens van solo-artiesten uit de regio, er is echt voor ieder wat wils.

Alle Nederlandse provincies hebben verschillende theaters met elk hun eigen theatervoorstellingen. Sommige theaters zijn bijvoorbeeld vooral gericht op cabaret en komedie, andere richten zich alleen op dansvoorstellingen.

Zoekt u een theater in uw eigen provincie, dan bent u hier op de juiste plek! Bent u bijvoorbeeld op zoek naar welke voorstellingen er deze week in het theater van uw keuze staan geprogrammeerd? Of heeft u al een theatervoorstelling op het oog, maar wilt u graag weten in welk theater u deze kunt bekijken? Wij helpen u graag.

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

 

 

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link

Pin It on Pinterest

Deel pagina