Theater Friesland

Theater Friesland – hieronder vindt u het overzicht van alle theaters in de provincie Friesland.

Overnachten in Friesland

 

Uit eten in Friesland

 

Wat te doen in Friesland

 

Op zoek naar een theater in een specifieke plaats of stad?

Bekijk ook theaters in: Drachten, Franeker, Gorredijk, Heerenveen, Leeuwarden, Vlieland, Oostermeer en Sneek.

Provincie Friesland

De Jachtweide, de Theaterzaal en de Sociëteitszaal zijn drie sfeervolle zalen van het Posthuis Theater in Heerenveen. U kunt hier ongestoord genieten van de diverse podiumactiviteiten en evenementen. Het Posthuis Theater biedt naast de vele podiumactiviteiten ook de mogelijkheid om een receptie of trouwerij te organiseren.
Trouwen kan tevens in Park Vijversburg. Het park staat garant voor verrassing en verdwazing. Maar liefst vier verschillende delen bieden de ruimte om eindeloos te dwalen. Bewonder beeldende kunst en architectuur, geniet van een wisselende exposities temidden van de natuur.

De theaters in Friesland

Friesland geeft u naast het Posthuis Theater ook de gelegenheid om een avondje te genieten van de voorstellingen bij Theater De Koornbeurs in Franeker of Schouwburg de Lawei in Drachten. Theater Podium Vlieland is de plek voor een cultureel avondje als u op Vlieland bent. Ook wanneer u een congres, seminar of ander evenement wilt organiseren bent u bij de Theaters in Friesland aan het juiste adres.

Een dagje gezellig rondvaren tijdens een personeelsuitje in de wateren van Friesland lijkt dan ook geen slecht plan, helemaal wanneer u ’s avonds kunt genieten van een van de theatervoorstellingen die Friesland te bieden heeft.

Maak uw uitje in Friesland compleet!

Naar een gezellig restaurant, overnachten of meer weten over leuke uitjes in Friesland ? Bezoek dan ook eens de website van Wat te doen in Friesland en onderneem de leukste activiteiten.