Theater Overijssel

Theater Overijssel – hieronder vindt u het overzicht van alle theaters in de provincie Overijssel.

Overnachten in Overijssel

 

Uit eten in Overijssel

 

Wat te doen in Overijssel

 

Op zoek naar een theater in een specifieke plaats of stad?

Bekijk ook theaters in: Almelo, Deventer, Enschede, Goor, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Markelo, Oldenzaal, Ommen, Raalte, Rijssen, Steenwijk en Zwolle.

Provincie Overijssel

Overijssel, de provincie die in het oosten van Nederland ligt, waar de rivier de IJssel een groot deel een natuurlijke grens vormt met Gelderland, in het noorden grenst aan Drenthe en waar de hoofdstad ‘Zwolle’ genoemd wordt. Overijssel is een provincie waar veel gebeurt, veel op het gebied van evenementen, kunst en cultuur.

De theaters in Overijssel

Zo kunt u ook genieten van de vele theatervoorstellingen in de verschillende plaatsen in Overijssel. U kunt bijvoorbeeld een theatervoorstelling bezoeken bij Theater Hoff88 in Almelo, in de binnenstad van Enschede kunt u een theater- of muziekvoorstelling bezoeken bij Het Vestzaktheater, in Ommen gaat u naar Theater Carrousel en u kunt in Haaksbergen de vele voorstellingen van Theater de Kappen bezoeken.

Veel van deze theaters zijn kleinschalig en beschikken over een capaciteit van 200 stoelen en geven zo een knusse en gezellige sfeer. Om de gezellige sfeer nog meer te kunnen proeven, houden wij u graag op de hoogte van het een en ander op het gebied van theater en cultuur. Zo kunt u in onze “uitgelichte” items hieronder bekijken welke benefiet voorstellingen of andere leuke voorstellingen er in Overijssel zijn.

Ook kunt u onze favorieten bekijken. Deze favorieten worden per maand veranderd en gelinkt naar de website van het desbetreffende theater waar deze voorstelling plaats zal vinden. Natuurlijk kunt u zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrief zodat u altijd op de hoogte blijft van de activiteiten in Overijssel.

Maak uw uitje in Overijssel compleet

Naar een gezellig restaurant, overnachten of meer weten over leuke uitjes in Overijssel ? Bezoek dan ook eens de website van Wattedoeninoverijssel en onderneem de leukste activiteiten.

Tickets bestellen

Telefonische klantenservice.
Weet waar je koopt keurmerk.
Veilig betalen en bezorgen.

THEATERNIEUWS

NIEUWS VOORSTELLINGEN
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!