AFAS Software en Stage Entertainment verlengen samenwerking tot 2028

AFAS SOFTWARE EN STAGE ENTERTAINMENT NEDERLAND VERLENGEN SAMENWERKING TOT 2028

AFAS Software en Stage Entertainment Nederland zijn verheugd aan te kondigen dat hun samenwerking wordt verlengd tot 2028. AFAS blijft de naam gevende partner van het AFAS Circustheater in Scheveningen, dat eigendom is van Stage Entertainment en waar momenteel de succesvolle musical FROZEN te zien is.

De samenwerking tussen Stage Entertainment Nederland en AFAS Software bestaat al sinds 2011. Gedurende deze periode is een sterke band tussen beide partijen opgebouwd die wordt gekenmerkt door het vermogen van beide organisaties om elkaar te inspireren en te motiveren, wat heeft bijgedragen aan talrijke succesvolle producties en evenementen.

Het AFAS Circustheater is een belangrijk cultureel centrum in Nederland, bekend om zijn hoogwaardige producties en gastvrije ambiance. AFAS Software, een toonaangevend Nederlands bedrijf in bedrijfssoftware, is trots om zijn naam aan dit theater te verbinden en zo bij te dragen aan de culturele en artistieke ontwikkeling van het land.

“De verlenging van onze samenwerking met Stage Entertainment is een blijk van onze toewijding aan cultuur en entertainment,” zegt Martijn Delahaye, Directeur Marketing & Communicatie van AFAS Software. ” Wij vinden het belangrijk om samen met Stage Entertainment te blijven investeren in plezier en verbinding in het theater, die verder gaat dan onze AFAS producten en dienstverlening. We kijken ernaar uit om de komende jaren nog meer inspirerende producties te ondersteunen en bij te dragen aan het succes van het AFAS Circustheater.”

Ook Richard Jonker, Directeur Theaters Stage Entertainment Nederland is verheugd over de voortzetting van de samenwerking. “Het is fantastisch om deze langdurige samenwerking weer te kunnen verlengen, met name omdat we elkaar na al die jaren nog steeds kunnen aanvullen en uitdagen. De gedeelde visie over de ultieme theater hospitality zorgt ervoor dat we onze gasten elke dag weer kunnen verrassen.”

Met deze verlenging tot 2028 zetten AFAS Software en Stage Entertainment Nederland een belangrijke stap in de verdere versterking van hun langdurige en succesvolle relatie.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.