Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Aladdin (6+)

Aladdin (6+)

Laat je betoveren door de magische wereld van Aladdin! Theater Terra brengt een compleet nieuwe familiemusical naar het wereldberoemde sprookje van 1001-nacht.

 

Verhaal Aladdin (6+)

In een betoverde stad probeert Aladdin, een straatjongen met veel lef, een mooie Arabische prinses uit de handen van een boze tovenaar te redden. Met hulp van de geest uit een magische wonderlamp kan Aladdin ineens een machtige prins worden. Dan probeert de tovenaar om ook de lamp met magische krachten in handen te krijgen. Om de prinses te redden en de tovenaar te verslaan moet Aladdin bewijzen dat hij het in zich heeft om een echte prins te worden!

 

Theater Terra

De familievoorstellingen en musicals van Theater Terra zijn al ruim 40 jaar te zien door heel Nederland en Vlaanderen. Daarnaast spelen voorstellingen van Theater Terra over de hele wereld, onder andere in de Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië.

De voorstellingen zijn ieder jaar in meer dan 80 steden in de midden- en grote zalen van schouwburgen te zien. Per jaar zien meer dan 80.000 mensen een voorstelling van Theater Terra, waarvan in Nederland en Vlaanderen gemiddeld 45.000 per jaar.

Theater Terra heeft in de afgelopen jaren diverse prijzen gewonnen, waaronder de Zilveren Krekel en meerdere Musical Awards.

 

Bron: Ntk.nl | www.theaterterra.nl

Speellijst Aladdin (6+)

Laat je betoveren door de magische wereld van Aladdin!

Deze voorstelling is afgelopen.

Helaas, er zijn (nog) geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link