Heidi Pippi Sissi Ronnie Barbie

Alleen Op De Wereld

Een verhaal over een jonge jongen die op zoek gaat naar familie en vriendschap.

Alleen Op De Wereld (6+)

Laat je ontroeren door het spannende en muzikale avontuur van Remi in Alleen op de wereld, waarin Jules van Rijn de rol van Remi ontroerend en tegelijkertijd met een bepaalde luchtigheid en een perfect gedoseerde vlaag humor speelt.

“Alleen op de wereld; dit enorm grote boek las ik als kind met mijn rug tegen de warme muur van mijn slaapkamer, waar de schoorsteen langsliep van de kachel die beneden brandde. Ik ging helemaal op in dit spannende avontuur vol ellende. Ik voelde zo mee met het verdriet van Remi, die als baby te vondeling was gelegd en de ene na de andere vriend verliest, maar toch het nieuwe geluk telkens weer vindt”, vertelt Jules van Rijn. 

Jules van Rijn

Een prachtige speler die het verhaal van Remi ontroerend en tegelijkertijd met een bepaalde luchtigheid en een perfect gedoseerde vlaag humor speelt. Het publiek, jong en oud is van begin tot eind geboeid. Jules speelt ook in de 14+ voorstelling ‘Boys don’t cry’. Daarnaast heeft hij gespeeld in familie musicals als Dummie de Mummie en Dolfje Weerwolfje.

Alleen Op De Wereld wordt bijgestaan door live pianomuziek van Stefan Bos.

Speellijst Alleen Op De Wereld

Een verhaal over een jonge jongen die op zoek gaat naar familie en vriendschap.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.  

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link