Amélie de Musical aangepast aan corona-tijd

Amélie de Musical aangepast aan corona-tijd

De musical Amélie van Morssinkhof Terra Theaterproducties wordt aangepast om het Nederlandse publiek weer vertrouwen te geven in theater. 

Amélie de Musical aangepast aan corona-tijd

Morssinkhof Terra Theaterproducties past Amélie de Musical aan corona-tijd aan om op deze manier het Nederlandse publiek weer vertrouwen in het theater te geven. De musical is vanaf dit najaar in de Nederlandse theaters te zien.

Producent Michiel Morssinkhof: “Nu tijdens onze voorbereidingen de wereld ingrijpend is veranderd door het coronavirus, zijn we met ons team gaan kijken hoe we Amélie de Musical het beste konden aanpassen. Voorop staat dat na tijden waarin weinig mogelijk is in onze maatschappij, juist het romantische en nostalgische verhaal van Amélie het beste verteld kan worden. Daarom hebben we de voorstelling zo aangepast dat deze vanaf komend najaar kan reizen langs de Nederlandse theaters, ook nu we niet van de ene op de andere dag terug zullen gaan naar normale omstandigheden. Daarnaast willen we juist met de warme wereld van Amélie laten zien dat het Nederlandse publiek na komende zomer weer alle vertrouwen kan hebben in een veilige avond in het theater. Om dit te onderstrepen verlagen we de entreeprijzen van Amélie de Musical, die gemiddeld de helft lager zullen zijn dan bij andere musicals.”

Morssinkhof Terra Theaterproducties werkt al ruim twee jaar aan de voorbereidingen van de Nederlandse musicalversie van de succesvolle Franse film Amélie. Na Broadway in New York, West End in Londen en München in Duitsland is de musical vanaf komend najaar eindelijk in Nederland te zien. Ondanks de huidige sluiting van de theaters gaat Amélie de Musical in oktober van dit jaar in première en is de voorstelling tot en met april volgend jaar in heel Nederland te zien. De rol van Amélie wordt gespeeld door de Nederlandse actrice Christanne de Bruijn.

Amélie de Musical, naar de bekende film Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain is met live muziek vanaf najaar 2021 te zien in de Nederlandse theaters.

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link