Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

André Manuel – DREEJKLEZOEW

André Manuel - DREEJKLEZOEW

Actueel, pijnlijk relevant, inhoudelijk en uiterst geestig! In zijn 16e solovoorstelling duikt André Manuel in de gitzwarte en toch ook meer dan dartele geest van DREEJKLEZOEW, de even geliefde als verguisde mythische Twentse clown die al sinds de ontdekking van de hemel door de Nedersaksische geschiedenis dendert als Herman Finkers on speed.

André Manuel – DREEJKLEZOEW

In verband met de maatschappelijke onrust die is ontstaan rondom alleen al de aankondiging van deze voorstelling zijn er overal in de theaters in dit land nog meer dan voldoende kaarten beschikbaar. En zo ziet DREEJKLEZOEW dat graag. Want hij is toch godverdomme niet voor niks het exact tegenovergestelde van het succesverhaal.

Bron: Jurgen RaymannGV Productions

Speellijst André Manuel – DREEJKLEZOEW

Hij is als altijd actueel, pijnlijk relevant en bij vlagen buitengewoon onfatsoenlijk. Het grote publiek weet dat. En blijft dan ook veilig uit zijn buurt. Zodat er voldoende plek is voor de échte liefhebber. Die de Nedersaksische sater durft te aanschouwen. Die de tirades op waarde weet te schatten. Die weet waarom André Manuel een Poelifinario won. Omdat hij onomwonden. Omdat hij onverschrokken. En omdat hij dat ontzettend geestig. Ook weer in deze. Satire van de hardhoutste plank, dat is het. DREEJKLEZOEW. Zo heet het.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen