ANNE NEUTENBOOM – Hit me baby one more time

ANNE NEUTENBOOM - Hit me baby one more time

Het grootste cabarettalent van dit moment

ANNE NEUTENBOOM – Hit me baby one more time

Anne Neuteboom heeft het weer lekker voor elkaar, op haar 31ste, in een antikraakwoning, in Den Dolder. Middenin de culturele kaalslag, zonder arbeidsongeschiktheidsverzekering en ook veel te vaak zonder stromend water. Expeditie Robinson is er niets bij. Maar Neutje laat zich niet uit het veld slaan, alles is perspectief, so come on baby, hit me one more time.

Anne Neuteboom is misschien wel het grootste cabarettalent van dit moment. ‘Verrassende, onvermoeibare vakvrouw’, aldus de Theaterkrant. Ze werd genomineerd voor de Neerlands Hoop 2019 (‘een frisse wind in het huidige cabaretlandschap’, aldus de jury), kreeg een sterrenregen in de recensies en werd met stip genoemd in bijna alle jaarlijstjes! Haar programma Kijk haar gaan werd door zowel Parool als De Groene Amsterdammer gekozen tot één van de beste programma’s van het jaar, volgens Trouw is ze de meest veelbelovende nieuwkomer en NRC tipte haar als één van dé talenten van nu.

Hit me baby one more time van Anne Neuteboom is vanaf augustus 2020 te zien in de Nederlandse theaters.

Speellijst Hit me baby one more time

Bekijk de speellijst van de Anne Neuteboom en de voorstelling Hit me baby one more time.

Leuk om te lezen