Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Arjen Lubach LIVE

Arjen Lubach speelde meer dan tien jaar lang in verschillende formaties in de Nederlandse theaterzalen. Met zijn televisieshow ‘Zondag met Lubach’ bereikte hij miljoenen kijkers. Dit leverde hem onder andere een Televizierring en een Nipkowschijf op. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en vanaf theaterseizoen 2018/2019 keert hij dan ook weer, alleen, terug in het theater. In zijn nieuwe show ‘Arjen Lubach LIVE’ laat hij zich van zijn persoonlijke kant zien en pakt hij de draad weer op. Als die er nog is tenminste.

Over Arjen Lubach

Arjen Lubach is in 1979 geboren in Groningen. Hij trad van 2001 tot 2014 op met het theatergezelschap Op Sterk Water. Hiermee stond hij onder andere op Hard Gelach, Laughing Matters, Lowlands en in de theaters. Hij verliet Op Sterk Water in 2014 om een talkshow te gaan presenteren, ‘Zondag met Lubach’. Zijn vervanger in Op Sterk Water is Steyn de Leeuwe. Naast cabaretier en presentator is Lubach ook schrijver. Hij schreef onder andere ‘Mensen die ik ken die mijn moeder hebben gekend’, ‘Magnus’ en ‘IV’. Ook schrijft hij scenario’s voor theater, tv en film. Ook had hij samen met Janine Abbring een hit met het nummer ‘Jelle’, een parodie op ‘Stan’ van Eminem. Met zijn televisieprogramma ‘Zondag met Lubach’ won hij in 2016 de Zilveren Nipkowschrijf en in 2017 een Gouden Televizier-Ring.

Speellijst Arjen Lubach LIVE

Tijdens Arjen Lubach LIVE is de tv-presentator en comedian persoonlijker dan ooit en pakt hij de draad op die hij ooit achterliet.

Bekijk snel de speellijst van deze voorstelling.

 

Arjan Lubach LIVE

Leuk om te lezen