Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Ashtonia

Ashtonia

Wegens oorverdovend succes komt ASHTONIA terug! Na twee buitensporig succesvolle jaren (met vorig jaar een compleet nieuwe show) in de achtertuin van Slot Zeist gaat het absurde, avondvullende spektakel van de Ashton Brothers op reis. Van mei t/m juli 2019 zal deze karavaan neerstrijken in Eindhoven, Apeldoorn en tot Slot… Zeist. 

Grijp nu je kans om deze krankzinnige karavaan zelf te ervaren. Geen zintuig blijft onaangeroerd, geen buikspier onbelachen en geen voet op de vloer. ASHTONIA is een ongekend avondvullend spektakel waar zelfs de inwendige mens niet wordt vergeten. Sterker nog, we zullen alvast een smakelijk bordje voor je reserveren. Tot in ASHTONIA!

Koop nu snel kaarten voor een belevenis die zich niet makkelijk laat navertellen. 

Ashtonia

Ashton Brothers is een door internationale pers en publiek bejubelde variété-spektakelgroep. Muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater voerden de broers van Parijs tot Budapest en van Toronto tot Berlijn. 

Maar hun honger naar meer, hoger, grootser en onmogelijker bleef groeien. Daarom ruilden Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans in 2017 het theater tijdelijk in voor hun eigen land. Een plek waar zij hun eigen wetten bepalen -zelfs die van de zwaartekracht- en enkel de lach regeert. Na twee succesvolle edities (met meer dan 80.000 bezoekers), trekken ze in 2019 met hun met deze krankzinnige karavaan door het land om eerst neer te strijken in het Klokgebouw in Eindhoven, waarna het Zwitsal Terrein in Apeldoorn wordt ‘ingenomen’, om tot slot af te sluiten in de achtertuin van Slot Zeist. 

Ashtionia in de pers

“visuele poëzie en absurdistisch variété”
“aanstekelijke kolder” 
“grijnzen geblazen” 
“om kaakkramp van te krijgen”
De Telegraaf ****

“hoogstaande mix van muziek, mime, slapstick en acrobatiek”
de Volkskrant

“Ze grijpen in Ashtonia 2018 volop terug op de slapstick, de typetjes, de acrobatiek, clownerie en muziek waarin ze al jaren uitblinken.”
“De lach rolt gedurende de avond veel en hard door de tent”
Theaterkrant ****

“anderhalf uur acrobatisch en cabaretesk zomeravondvertier met een aaneenschakeling van fysieke fratsen, goedgemutste grappen, geestig gooi- en smijtwerk, spitsvondig stuntwerk en een welluidend mengsel van muziek en geluidseffecten.”
NRC ****

Speellijst Ashtonia

Deze voorstelling is afgelopen.

 

 

Helaas, er zijn (nog) geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen