Back to Oz

Back to Oz

Origineel muziektheater met de klassieker Somewhere over the Rainbow deze winter in de theaters in Nederland. 

Back to Oz

Tijdens de uitzending van het weerbericht slaat alles in de tv-studio op hol en belandt weervrouw Doortje (Naomi van der Linden) plotseling in de onvoorspelbare wereld van Oz. Met haar nieuwe vrienden Blik, Stro en Leeuw, gaat ze op zoek naar de Grote Oz en trotseren ze de gevaren van de Gele Bakstenen Weg. Maar komt ze ooit nog terug?

De filmklassieker The Wizard of Oz met Judy Garland als Dorothy, is één van de meest bekeken films ooit. Het is in de loop der jaren een iconisch verhaal geworden en heeft bewezen dat elke generatie er zijn eigen tijd op kan projecteren. Dit keer gaat Het Filiaal Theatermakers dat doen!

Back to Oz, gebaseerd op de boeken over Oz, is een unieke combinatie van live film, theater en muziek met een nieuwe tekst van Don Duyns. Een spetterende band met muzikanten van K.O.Brass en Slagwerk Den Haag, een cameraman op de vloer die voor live videobeelden zorgt en een cast die moeiteloos schakelt tussen spel, zang en camerawerk vormen samen origineel muziektheater waar je met meer hart, verstand en moed uit komt!

 

 

Speellijst Back to Oz

De ultieme wintervoorstelling reist tot en met februari 2020 door verschillende theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link