B&B de Beekhoek

B&B de Beekhoek – Goed of slecht weer, in Twente hoef je je niet te vervelen.

B&B de Beekhoek

Buitenaf en toch vlak bij het stadscentrum. Bed and Breakfast de Beekhoek is gelegen tussen Enschede en Losser en op een steenworp afstand van de Duitse grens. Een uitermate geschikte locatie om na een theatervoorstelling of een fijne avond uit tot rust te komen en te genieten van het “platte land” in Twente. Als u voor de Beekhoek kiest, kiest u voor kwaliteit, gastvrijheid en gewoon een fijn verblijf. Verse eieren van eigen kippen en heerlijke broodjes maken uw ontbijt tot een klein feestje.

Kamers B&B de Beekhoek

Momenteel zijn er twee kamers beschikbaar en deze kamers zijn beiden van alle gemakken voorzien.

De Cochin kamer:
Deze ruime kamer is voorzien van een twee persoons queensize bed (zonder achterboard), een eigen badkamer, een apart toilet en een televisie op de kamer. Uniek aan deze kamer is dat er nog een extra ruimte beschikbaar is waar u (geheel privé) in de avond nog even rustig kunt nagenieten met een drankje. Deze ruimte heeft namelijk twee relax stoelen, een ruime eettafel met stoelen en een goed gevulde koelkast. Het ontbijt wordt in deze ruimte geserveerd in de ochtend.

De Brahma kamer:
Deze ruime kamer is voorzien van een kingsize bed (zonder achterboard), een eigen badkamer en een apart toilet. Ook heeft deze kamer een televisie en een goed gevulde minibar. Het ontbijt wordt u vers gebracht in de ochtend op een nader af te spreken tijdstip.

Extra voorzieningen:
Beide kamers hebben een koffieapparaat, een waterkoker voor de thee en zijn voorzien van diverse glazen en kopjes om een drankje in te schenken. Ook zijn beide kamers voorzien van een airco (kan ook verwarmen). Verder is er een knus tuintje waar in de zomer lekker buiten gezeten kan worden.

 

Contactgegevens B&B de Beekhoek

Glanerbrugstraat 50
7585 PM Glane
Tel.: 06 – 11248665
E-mail: [email protected]
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.