Bekijk JA van Nasrdin Dchar op Valentijnsdag

Bekijk JA van Nasrdin Dchar op Valentijnsdag

JA van Nasrdin Dchar

Nasrdin Dchar streamt de voorstelling JA op Valentijnsdag vanuit de Meervaart in Amsterdam:

‘Nederland heeft wat extra liefde nodig’.

In 2019 toerde Nasrdin Dchar met zijn succesvoorstelling over de liefde door het hele land. Op 14 februari a.s. speelt hij eenmalig een speciale Valentijnseditie van JA voor een publiek thuis.

“In deze heftige tijd waarin we veel incasseren, waarin het soms voelt alsof we in een uitzichtloze situatie terecht zijn gekomen en waarin veel mensen boos en teleurgesteld zijn, denk ik dat het goed is om even stil te staan bij hetgeen wat ons bindt: liefde. Daarom wil ik, op de dag waarop we de liefde vieren, mijn voorstelling over de liefde spelen”

Tussen de avond dat Nasrdin zijn vrouw ontmoet en de dag dat ze trouwen, zit vijftien jaar. Waarom heeft het zo lang geduurd als hij bij de eerste kennismaking al weet dat zij de ware is? Net als in zijn succesvolle solovoorstellingen OUMI, DAD en ADEM neemt Nasrdin het publiek in JA mee op een reis. Die scheert langs continenten en culturen, maar het is vooral zijn eigen zoektocht naar volwassenheid, met als universele kern de liefde. Want die kan alles overwinnen. Toch?

In zijn kenmerkende persoonlijke stijl laat Nasrdin zien hoe hobbelig het pad van de liefde kan zijn, wat trouwen teweeg brengt in een mensenleven en hoe je uiteindelijk met een licht hart ‘JA!’ kunt zeggen.

Zondag 14 februari, 20:30 uur, bekijk de streaming via deze link.

Klik hier voor tickets.

Foto: Raymond van Olphen

 

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link