Beleef het avontuur van ONE de musical in Aalsmeer

Beleef het avontuur van ONE de musical in Aalsmeer

Een meeslepend liefdeverhaal in ONE de musical gecombineerd met ijzersterke muziek komt naar de studio’s in Aalsmeer.

Beleef de kracht van eeuwige liefde

Sensationeel. Zo laat de nieuwe musical ONE zich het beste omschrijven. ONE de musical vertelt een meeslepend liefdesverhaal en combineert ijzersterke muziek – gecomponeerd door Edwin Schimscheimer – met de nieuwste speciale effecten. Met ONE presenteren de makers een vernieuwende theaterbeleving. Het publiek bevindt zich middenin het verhaal en de actie, in plaats van te kijken naar het toneel. ONE gaat op 28 november in première in Studio’s Aalsmeer (de voormalige Joop van den Ende studio’s).

Over One de Musical

ONE is in de basis een verhaal over volmaakte liefde en speelt zich af in de setting van het oude Egypte. Mira is de dochter van koning Cheops, die tevens naamgever is van de wereldberoemde piramide. Zij valt als een blok voor de charmes van Amon, een arbeider die bouwt aan de creatie van dit iconische bouwwerk. Producent en schrijver van het script is Roel Pieters. Hij beschrijft in zijn verhaal, dat volkomen origineel is maar doorspekt met historische feiten, een onmogelijke liefde die zich echter door niets of niemand laat stoppen. ONE is daarmee vooral een ode aan de eeuwige liefde. Het verhaal is de kapstok voor een ongekend visueel en vooral muzikaal spektakel.

Waar en wanneer

ONE is vanaf 28 november 2021 exclusief te zien in Studio’s Aalsmeer (in de directe nabijheid van Amsterdam en Schiphol). Het complex verwierf landelijke bekendheid doordat er jarenlang televisieprogramma’s van Joop van den Ende werden opgenomen. De producent vertrok in 2010 en inmiddels is Studio’s Aalsmeer een bruisende locatie vol live entertainment. Het gebouw is voorzien van een prachtig theater dat de thuisbasis vormt voor ONE. Zowel de foyer als de zaal zijn volledig aangepast aan de look & feel van de musical. Bezoekers van ONE stappen bij binnenkomst direct in de bijzondere beleving die deze innovatieve musical kenmerkt.

ONE is elke week van woensdag tot en met zaterdag te zien om 20.00 uur. Op zaterdag vindt tevens een matinee plaats om 15.00 uur. ONE is op zondagen te zien om 14.00 en 19.00 uur.

 

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link