Beperkt Houdbaar – Andries Tunru en Stefan Hendrikx

Brainpower - Theatercollege

Met hilarische sketches, acrobatische hoogstandjes en volledig op dat moment bedachte musicalnummers, doen Stefan en Andries waar ze steengoed in zijn: improviseren! Het duo werd niet voor niets in 2018 én 2019 Nederlands Kampioen Improvisatietheater.

Twee acteurs, één muzikant, geen script. Improvisatietheater zó virtuoos dat je ’t moet zien om te geloven. Na het -twee jaar op rij- winnen van het NK Improvisatietheater en hun succesvolle theatertour De Première bouwde improvisatieduo Beperkt Houdbaar in korte tijd een ware cultstatus op.

Beperkt Houdbaar

Elke avond beginnen Andries Tunru (finalist De Slimste Mens en winnaar van o.a de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten) en Stefan Hendrikx (winnaar Leids Cabaret Festival 2022) weer met absoluut niks. Een blanco canvas waarop zij, geïnspireerd door verhalen uit het publiek, een compleet universum ontvouwen. Met de spannendste personages, de scherpste grappen en muzikaal omlijst door multi-instrumentalist Joep Hullegie. Niets ligt vast en alles kan. De meest verrassende voorstelling van het jaar!

Stefan en Andries

Stefan Hendrikx studeerde af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch én aan de toneelschool in Arnhem. Stefan improviseert er sindsdien op flink los als cabaretier en speelde theatervoorstellingen bij STIP producties, het ITS Festival, De Warme Winkel en Theater WEI i.s.m. Theater Gnaffel. Ook Andries studeerde af aan de Koningstheateracademie en won al verschillende cabaretprijzen. Wat te denken van de persoonlijkheidsprijs bij Cameretten, de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival en de jury- én publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. En als laatste; de muzikale ondersteuning van Joep Hullegie. Joep studeerde aan het Brabants Conservatorium te Tilburg. Hij speelt bij vele theatergezelschappen en is bovenal een veelgevraagd begeleider voor improvisatietheater.

 

Leuk om te lezen