Beste Zangers komen terug met Musicalspecial

Beste Zangers komen terug met Musicalspecial

Geniet op 2 januari van de grootste musicalhits, gezongen door de Beste (musical)Zangers van Nederland.

Begin het nieuwe jaar goed met de Beste Zangers Musicalspecial

Musicalfans en Beste Zangers fans opgelet; je krijgt namelijk het beste van twee werelden want we komen op 2 januari met een heuse Beste Zangers Musical special! 

Voor deze musical special van Beste Zangers* ontvangt Edsilia Rombley bekende musicalsterren zoals: Réne van Kooten & Kim-Lian van der Meij. Maar ook musical liefhebbers als Emma Heesters, René Froger, Lenny Kuhr en Thomas Berge zingen hun favoriete musical hits, solo maar ook in duet. Je hoort bekende nummers uit onder andere de Musicals Miss Saigon, The Wiz, Grease en The Jerseyboys. 

Corona raakt ook de musicalindustrie

Met de opnames van deze special (opgenomen voor de Coronacrisis) vierden we het feit dat Nederlandse Musical 60 jaar bestond. Op dat moment wisten we niet dat dit jubileumjaar tevens voorlopig het laatste jaar zou zijn dat musical in Nederland werd opgevoerd. Vele honderden mensen die in de musicalwereld betrokken zijn kwamen ineens thuis te zitten, veelal zonder inkomsten. Om alle musicalsterren en mensen achter de schermen te eren en een hart onder de riem te steken, dragen we deze aflevering speciaal op aan hen. 

Een uitzending die je als Musical liefhebber niet mag missen: Beste Zangers Musical special zie je op 2 januari 2021 om 21.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

*Deze special is opgenomen voor de Coronacrisis.

Foto: AVROTROS

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link