Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Boeing Boeing – komedie

Boeing Boeing komedie

Boeing Boeing is een doldwaze komedie waarin alles om timing draait. Stage Entertainment bracht deze komedie in 2009 ook al met succes naar de Nederlandse theaters.

Boeing Boeing

De rijke vrijgezel Bernard beleeft de tijd van zijn leven met drie verschillende stewardessen. Dit allemaal onder het afkeurende oog van zijn norse huishoudster. De ontwikkeling van de gloednieuwe en véél snellere Boeing 747 en een compleet nieuw vluchtschema gooit zijn leven in de war.

Ook had Bernard niet gerekend op nog een veel grotere stoorzender: zijn oude vriend Robert die onverwacht op bezoek komt! In een opeenvolging van hilarische verwikkelingen waarbij de waarheid aan het licht dreigt te komen, wordt Robert gedwongen om als afleidingsmanoeuvre te dienen…

Riemen vast, lachen geblazen!

Cast Boeing Boeing

Boeing Boeing de komedie is onder andere met;

Regie en bewerking: Paul van Ewijk

Boeing Boeing 2009De komedie stond al eens eerder in het theater. Destijds (2009) met onder andere met Jon van Eerd, Wilbert Gieske en Lone van Roosendaal. In 2009 was het een groot succes.

Recensie Boeing Boeing!

Wij waren bij de allereerste try-out in hartje Drenthe bij Theater de Winsinghhof in Roden. Lees hier meer over de voorstelling Boeing Boeing!

Princess Traveller

Princess Traveller is een internationaal bedrijf in het maken van koffers. Voor de show Boeing Boeing worden er speciale koffers gemaakt met een foto van de acteurs van de klucht erop. Iedere show wordt er één koffer verloot onder het publiek! Dat is nog niet alles, de winnaar krijgt ook een kijkje backstage en mag met de spelers op de foto.

Speellijst Boeing Boeing

Deze voorstelling is afgelopen.

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?