Buitensport Zwolle

Uitdagende en veilige buitensport bij Buitensport Zwolle.

Buitensport Zwolle

Buitensport Zwolle organiseert sinds 2012 actieve groepsuitjes in de buitenlucht. De thuishaven is gevestigd op het Molecaten Park de Agnietenberg, slechts 4 kilometer verwijderd van de binnenstad van Zwolle. Middenin het park staat een blokhut waar diverse activiteiten worden aangeboden.

Het is ook mogelijk om activiteiten in de stad Zwolle te organiseren. Zo kun je suppen op de grachten, kajakken of kano varen. Ook is er de Kickbite fototocht.

De passie voor de natuur vindt je terug in het activiteiten- en evenementenaanbod.

Contact Buitensport Zwolle

Blokhut Agnietenplas
Haersterveerweg 29A
8034 PJ Zwolle

Stadsstrand (juni tot september)
Rode Torenplein 1
8011 Zwolle

Telefoon: 06 42 10 7808
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.