Cast Annie M.G. Schmidt verrast met castalbum

Cast Annie M.G. Schmidt verrast met castalbum

Cast Annie M.G. Schmidt verrast met castalbum
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling

Vanaf donderdag 21 december, is het castalbum van de succesvolle musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt, met onder anderen Simone Kleinsma, William Spaaij, Marjolijn Touw, Wim van den Driessche en Jeske van de Staak beschikbaar. Gisteravond ontving de cast uit handen van Paul de Leeuw het eerste exemplaar van het album.

Albert Verlinde, producent en algemeen directeur Stage Entertainment Nederland: “Er was zoveel vraag naar een castalbum dat we er niet omheen konden. De muziek is tijdloos, maar amper beschikbaar op muziekdiensten als Spotify en iTunes en daarmee is dit album ook hier een mooie toevoeging. Natuurlijk is het album ook te bestellen via onze website. Op het castalbum staan klassiekers als ‘Wat voor weer zou het zijn in Den Haag’, ‘Vluchten kan niet meer’, ‘Margootje’, ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’, ‘Zonder jou’ en nog vele andere nummers, uiteraard gezongen door onze fantastische cast.” Het album is vanaf nu te koop via de website van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt en te beluisteren via muziekdiensten als Spotify en iTunes.

De voorstelling reist momenteel langs 45 theaters in Nederland. Vanaf maart is de musical te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is genomineerd voor zeven Musical Awards waaronder de award voor Beste Musical Groot. Meer informatie: www.anniemgdemusical.nl.

Verhaal Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

Samen met haar zoon Flip (William Spaaij) blikt Annie M.G. (Simone Kleinsma) terug op haar leven vol hoogtepunten, maar ook dieptepunten. Het meisje dat een eenzame jeugd beleefde en uitgroeide tot Nederlands meest geliefde schrijfster ooit. Het scenario, dat gebaseerd is op de succesvolle biografie van Annejet van der Zijl, heeft scherpe humor en bevat natuurlijk bekende nummers als ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’, ‘Margootje’ en ‘Vluchten kan niet meer’ van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

Lees meer over de voorstelling Annie M.G. Schmidt

Cast Annie M.G. Schmidt verrast met castalbum
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Leuk om te lezen

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link