City Hotel De Jonge

Veelzijdig City Hotel in het centrum van Assen.

City Hotel de Jonge

Zoekt u een hotel in Assen? Ontdek Hotel de Jonge, een 4-sterrenhotel in het hart van Assen. Al meer dan 150 jaar een vertrouwd adres in de bruisende hoofdstad van Drenthe! Geniet van de centrale ligging te midden van levendige terrassen en diverse eetgelegenheden. Ontdek tevens haar eigen restaurant, hotelbar, lounge en uitgebreide zalencentrum. 

✔ Gezellige Hotel bar
✔ 24/7 geopend
✔ Veelzijdige arrangementen

Type kamers

Hotel de Jonge in Assen is voor meerdere gezelschappen geschikt, het hotel heeft drie verschillende type hotelkamers:

  1. Comfort hotelkamer
  2. Executive hotelkamer
  3. Vincent van Gogh kamer

Ook voor dineren of zalenverhuur heeft City Hotel de Jonge een mooi aanbod.

Locatie

Brinkstraat 85
9401 HZ Assen
Tel.: 0592 312 023
E-mail: [email protected]
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.