Coast Cruisers

Coast Cruisers – Ga erop uit en stap op een E-chopper. Ontdek geruisloos de mooiste plekjes in de Duin- en Bollenstreek. Een E-chopper is een elektrisch aangedreven scooter met vet dikke banden en een stoere uitstraling.

Coast Cruisers

Wil jij je voor een dag een echte biker voelen? Ga dan naar de E-chopper verhuur voor een paar uur, een dag of zelfs een weekend. Je boekt het gemakkelijk online op de website van Coast Cruisers. Je reis begint vanaf de locatie in Egmond aan Zee midden in de gezellige Voorstraat. Het enige wat je nodig hebt is een geldig rijbewijs. Een helm is niet verplicht.

Je kunt een route volgen die je leid langs leuke restaurants en bezichtigingen brengt. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om lekker vrij te rijden.

Kies uit 3 van toppers uuhhhm… E-chopper modellen!

Adres Coast Cruisers

Voorstraat 124
1931 AP Egmond aan Zee
Telefoonnummer: 06 – 3397 0842
E-mail: [email protected]
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.