Crowdfuncactie voor JEANS Teenz

Crowdfuncactie voor JEANS Teenz

Crowdfuncactie voor JEANS Teenz
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling

JEANSTeenZ gelooft in echt talent en wil hen een echte kans geven. Help mee om deze kans waar te maken! “Theater is écht niet alleen voor volwassenen. Er worden in Nederland ook ontelbaar veel voorstellingen voor kinderen georganiseerd, maar een voorstelling speciaal voor en door talentvolle tieners zoals JEANS Teenz kom je niet zo vaak tegen. Dit is dus een mooi initiatief waarbij de producent haar nek uitsteekt om juist voor tieners een dergelijk show in elkaar te zetten. In een tijd van veilig programmeren en op veilig spelen zonder variatie een schitterend initiatief!” aldus de gevestigde theaterpers.

Kweekvijver voor talent

Jeans TeenzJEANS is van oudsher een kweekvijver van talent. Sterren van nu zoals Tony Neef (Beauty and the Beast), Pearl Jozefzoon (The Voice finalist), Gaia Aikman (The Lion King), Diederick Ensink (Purper), Nadjim Severina (The Lion King) en Kimberly Fransens (Idols 2016 finalist) zijn allemaal ooit begonnen bij JEANS. Wij geloven er ook heilig in dat je jonge mensen met talent een podium en een kans moet geven. Daarom hebben we het initiatief genomen om een nieuw theaterconcept te maken: JEANSTeenZ.

Een professionele muziektheatervoorstelling voor en door tieners tussen 13 en 18 jaar oud.We zijn er bijna. De liedjes worden ingestudeerd. De dancesteps worden keer op keer gerepeteerd. En we hebben de beste mensen om ons heen verzameld om deze tieners goed te begeleiden en een volwaardige, professionele muziektheatershow neer te laten zetten. Vorig theaterseizoen hebben we al een pilot gehouden om te kijken wat de theaterpers en het publiek van ons idee vonden. De reacties waren zo overweldigend, dat we niet anders konden dan doorgaan met JEANSTeenZ!

Waarom dan een crowdfunding?

Nu alleen nog de theaters overtuigen om onze JEANSTeenZ voorstelling in de programmering op te nemen….. Helaas is dat nog niet zo makkelijk…
Deze talentvolle, hard werkende tieners verdienen een kans! Daarom willen we verspreid over Nederland diverse theaters afhuren om te bewijzen dat er wel degelijk een publiek is voor deze voorstelling voor en door tieners.

De mensen achter JEANSTeenZ – Pretty TalkZ

Crowdfuncactie voor JEANS TeenzHet team achter JEANSTeenZ is echt van grote klasse en ervaring; allemaal mensen die geloven in talent en die 100% bereid zijn zich daarvoor in te zetten.

Eileen Schilder (o.a. 11 seizoenen Jeans) tekent voor de regie en de vocal coaching, Marjan Hommes (o.a. The Bodyguard) neemt de choreografie voor haar rekening en Bennie Top (o.a. Soldaat van Oranje, Billy Elliott, De Tweeling) zorgt voor de volledige muzikale handtekening als Musical Director.

Wat hebben ze nodig?

Graag willen ze via crowdfunding het mogelijk maken om onze TeenZ het welverdiende podium te bieden en ze te presenteren aan het grote publiek. Wij nemen de kosten van de voorstelling voor onze rekening. Voor het huren van de diverse theaters met de bijbehorende publiciteit hebben we € 20.000 euro nodig. Graag bieden we u als tegenprestatie sowieso onze dank en eeuwige roem! Daarnaast bieden we u in verschillende pakketten de mogelijkheid tot het gratis downloaden van uw favoriete TeenZ nummers en toegang tot één van de TeenZ voorstellingen naar keuze. Tot slot hopen we natuurlijk dat u in ieder geval allemaal in grote getalen naar de voorstellingen komt!

Bron: De Amersfoortse

Crowdfuncactie voor JEANS Teenz
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

 

 

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link

Pin It on Pinterest

Deel pagina