DAMN, HONEY – ZELF WETEN

DAMN, HONEY - ZELF WETEN

Amsterdam – Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen, de founding mothers van DAMN, HONEY de podcast, gaan het theater in.

Na een uitverkochte tournee van DAMN, HONEY- DE PODCAST, waarmee ze hun eerste stappen hebben gezet in het theater, komen zij nu met ZELF WETEN. Een voorstelling over alle shit waar je als vrouw van deze tijd mee moet dealen.

DAMN, HONEY – ZELF WETEN

Aan de hand van hun eigen ervaringen laten ze zien hoe absurd sommige dingen zijn die we met z’n allen als doodnormaal beschouwen. Marie Lotte en Nydia breken dwars door alle taboes heen en praten open over alles waarvan ze vroeger dachten dat Niemand Dit Ooit Te Weten Mocht Komen, in de hoop dat jij je minder alleen voelt.
Verwacht een carrousel aan slecht geacteerde sketches, veel zelfspot, een lach en misschien zelfs een traan.

Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen over ZELF WETEN: “Echt zin om met zalen vol publiek het patriarchaat te slopen. Bring your own sloopkogel.”

DAMN, HONEY

DAMN, HONEY is opgericht door Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen. Naast de podcast, die tweewekelijks uitkomt, zijn ze bekend van hun boeken en het instagramaccount @damnhoneyhetboek. Hun boodschap: Doe waar je zelf zin in hebt! Via hun platformen nemen ze mensen mee in hun zoektocht naar wat feminisme voor hen betekent.

Speellijst ZELF WETEN

De dames Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen, de founding mothers van DAMN, HONEY gaan met de voorstelling naar vele theaters in Nederland.

Leuk om te lezen