De Drie Turven – Eten&Zo

Bij restaurant De Drie Turven Eten&Zo in Drachten kunt u altijd terecht voor een kopje koffie, een voedzame lunch of een heerlijk diner.

De Drie Turven eten&zo

Wij staan voor goed maar vooral lekker eten voor een eerlijke & betaalbare prijs. Daarom maken we in onze keuken gebruik van verse kwaliteits-producten, en kiezen wij waar het kan voor seizoensproducten uit de regio.

✔ Gelegen aan de stationsweg in Drachten
✔ Gevarieerde maaltijden
✔ Lekker tafelen

Afhalen

Het is mogelijk om maaltijden bij ons af te halen. Natuurlijk dezelfde kwaliteit die u van ons gewend bent, maar dan om lekker thuis of op locatie te eten. Bestellen kan telefonisch of bij ons aan de balie.

Ook voor partijen een feestjes ben u bij de Drie Turven eten&zo aan het juiste adres. Stap eens binnen of neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Locatie

Stationsweg 120
9201GS Drachten
Tel.: 0512 543 204
E-mail: [email protected]

Bij restaurant De Drie Turven Eten en Zo in Drachten kunt u altijd terecht. Laat het ons weten indien u een specifieke wens of allergie heeft, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.