Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

De Fransse Eijkel speelt, de Fransse Eijkel speelt

De Fransse Eijkel speelt, de Fransse Eijkel speelt

’DE FRANSSE EIJKEL speelt DE FRANSSE EIJKEL speelt’ is een absurdistische en dynamische cabaretperformance vol maffe danspasjes, eigenaardige muziekjes, briljante parodieën, excentrieke scènes en treurige figuren. Dit alles onder fenomenale regie van KEES PRINS.

Wie zijn De Fransse Eijke

DE FRANSSE EIJKEL, oftewel SANNE FRANSSEN en CHRISTIAN VAN EIJKELENBURG, veroverde in 2016 de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Na hun spetterende debuut tijdens het theaterseizoen 2017-2018 waren pers én publiek laaiend enthousiast. Als klap op de vuurpijl wonnen ze het Rabo Talenten Concours 2017-2018. Voor alle stervelingen, die hun eerste avondvullende voorstelling nog niet hebben mogen ervaren, bestormt dit energieke duo met hun elastische lijven in 2018-2019 opnieuw de theaters. DE FRANSSE EIJKEL bestaat uit SANNE FRANSSEN en CHRISTIAN VAN EIJKELENBURG. Ze leerden elkaar in 2011 kennen op de Frank Sanders Akademie. Na hun opleiding succesvol te hebben afgerond en beide afzonderlijk de Jos Brink Genesius Penning hadden bemachtigd, besloten ze in 2015 de krachten te bundelen en verder te gaan als DE FRANSSE EIJKEL.

De pers over De Fransse Eijkel speelt, de Fransse Eijkel speelt

  • ”Theatraal vakmanschap in een originele vorm” – Theaterkrant
  • ”Een groot compliment voor deze jonge makers” – Theaterparadijs
  • ”Verrassend, eigentijds en origineel” – Musicalsites

Afbeelding: Dik Nicolai

Speellijst De Fransse Eijkel speelt, de Fransse Eijkel speelt

Een absurdistische en dynamische cabaretperformance vol maffe danspasjes, eigenaardige muziekjes, briljante parodieën, excentrieke scènes en treurige figuren. Dat wil je toch niet missen?!

Deze voorstelling is afgelopen.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.