De Gouden Jaren zijn terug!

De Gouden Jaren zijn terug!

De Gouden Jaren zijn terug!
5 -------- (1 stem)
Beoordeling
De succesvolle theatervoorstelling De Gouden Jaren krijgt vanaf het najaar 2018 een vervolg. Ditmaal met presentator Jacques Klöters. Samen met Cor Bakker, Danny Overweg, Gert Wantenaar, Rebecca Lobry, Arie den Boer en Bastiaan Mulder neemt Jacques Klöters u mee op een muzikale reis door de jaren 50, 60 en 70.

Weet u het nog? De kolenkachel die het huis stoffig maakte, de ijsbloemen op de ruit, het papieren loonzakje en bellen bij de buren? Van de weckfles, het petroleumstelletje en de zwart-wit televisie? Snip en Snap’s revue en Annie M.G. Schmidt. Dat we luisterden naar Radio Luxemburg en over onze muziek-idolen lazen in de Tuney Tunes. De muziek van Lou Bandy, Eddy Christiani, De Fouryo’s, Trea Dobbs, Edith Piaf, Rob de Nijs en TheBeatles. Knikkeren en touwtje springen op straat, de radioprogramma’s ‘Ochtendgymnastiek met Ab Goubit’ en Kleutertje luister’. En dat we vol ongeloof keken naar de eerste mens op de maan, ’Swiebertje’ en Malle Pietje onze helden waren en we na ‘De Fabeltjeskrant’ onder de wol kropen. Er is veel veranderd in die jaren en u was daarbij!

Wilt u een avond terug in die herinnering? Dat kan!

De muzikale theatervoorstelling ‘De Gouden Jaren’ neemt u vanaf dit najaar mee terug in de tijd die niet eens zo heel ver achter ons ligt en toch een eeuwigheid geleden lijkt.

‘De Gouden Jaren’ is een kijk- en luisterprogramma met het muzikale gezelschap van Cor Bakker. Samen met u zal cabaretier, publicist, programmamaker en radio presentator Jacques Klöters herinneringen ophalen uit uw jeugd en die van uw ouders en grootouders en worden historische beelden uit het populaire Polygoon Bioscoopjournaal vertoond en de mooiste liedjes uit de jaren ’50, ’60 en ’70 vertolkt.

Inmiddels is gebleken dat veel leeftijdsgenoten die in deze periode geboren zijn, vooral ook sámen hebben genoten van deze ‘feest-der-herkenning-voorstelling’. Bovendien bleek de voorstelling voor hun kinderen en kleinkinderen (de jongere generatie) een vermakelijke manier om meer te weten te komen over het dagelijks leven van toen.

De Gouden Jaren is een muzikale reis langs ‘memory-lane’ waarin vader de pijp stopte en moeder de sokken….

Boek hier uw kaarten voor een voorstelling bij u in de buurt

Bekijk hier een voorproefje:

Credits De Gouden Jaren

Met: Cor Bakker, Danny Overwerg, Gert Wantenaar, Rebecca Lobry, Arie den Boer, Bastiaan Mulder en Jacques Klöters.
Producent: Berkeley Hunt
Regie: Pieter Tiddens*
Speelperiode: november 2018 t/m april 2019
Tournee: Senf Theaterpartners**
Mede mogelijk gemaakt door televisiezender ONS

* Pieter Tiddens heeft zich sinds zijn opleiding aan de kleinkunstacademie bezig gehouden met cabaret en jeugdtheater. Hij is vaak in de prijzen gevallen en heeft veel lof gekregen voor zijn voorstellingen. Hij is altijd op zoek naar……Naar dingen die hij zelf nog niet gezien heeft in het theater.

** Senf Theaterpartners representeert meer dan 50 theaterproducenten, gezelschappen en artiesten; waarbij de theaterproducties actueel, relevant en interessant moeten zijn voor hun theaterbezoekers.

 

De Gouden Jaren zijn terug!
5 -------- (1 stem)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Leuk om te lezen

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link